Pas ESG-principes toe met de ondersteuning van experts bij DEKRA.
DEKRA Sustainability Services

DEKRA ondersteunt u bij de implementatie van ESG-principes.

Environment, social & governance (ESG)

Kom in actie en stel richtlijnen op voor milieubescherming, maatschappelijk verantwoord ondernemen en goede corporate governance (ESG). Voor steeds meer bedrijven wordt dit een verplichting.

De experts van DEKRA bieden organisaties van elke omvang en in elke sector inzicht in het belang van duurzame bedrijfspraktijken. Ze helpen uw organisatie om transparante ESG-principes toe te passen en te voldoen aan de internationale ESG-normen.

Er is sprake van een groeiend publiek van consumenten, investeerders, toezichthouders, ESG-ratingbureaus en financiële instellingen die uw bedrijfsactiviteiten op de voet volgen. Dit biedt u de kans om erkenning te krijgen voor uw ESG-inspanningen en daar de vruchten van te plukken. DEKRA helpt u met de toepassing van uw milieubeleid, het treffen van betrouwbare maatregelen op het gebied van cybersecurity, krachtige ondersteuning voor uw MVO-activiteiten en aantoonbare overeenstemming met de eisen van wet- en regelgeving. Positioneer uw onderneming als kampioen op ESG-gebied!

360 graden duurzaamheid

Er zijn grenzen aan onze natuurlijke bronnen. Ze kunnen uitgeput raken. Doe een beroep op onze ervaring om ze te beschermen en bij te dragen aan een circulaire economie.

Prestatieladder socialer Ondernemen
Met de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) laat u uw bijdrage zien op ‘social return’.
Details
MVO Prestatieladder certificaat
De MVO Prestatieladder maakt inzichtelijk wat u precies doet op het gebied van duurzaam ondernemen. Lees hier waarom DEKRA de certificering voor u kan verzorgen.
Details
ISO 27001
De ISO 27001-training van DEKRA helpt u om de ISO 27001-norm te begrijpen.
Details
ISO 14001 certificering
Met een ISO 14001 certificering toont u duurzaam milieubeheer aan en kunt u hulpbronnen efficiënt gebruiken. Lees meer over de audit en het certificeringsproces.
Details
ISCC-certificaat
Zijn de grondstoffen en materialen die uw organisatie gebruikt duurzaam? Dan is het behalen van een ISCC-certificaat een effectieve manier om dit aan te tonen.
Details
CO2-prestatieladder
CO2-prestatieladder voor duurzaamheid. Laten zien dat duurzaamheid een belangrijke waarde is voor uw organisatie? Ontdek de verschillende voordelen.
Details
Milieuadviseur voor deskundig advies
Duurzaamheid en milieubescherming zijn steeds belangrijkere onderwerpen binnen organisaties, ongeacht de omvang of sector waarin een organisatie actief is.
Details
HSE-advies
Ons HSE-advies (Health, Safety en Environment) helpt u bij het creëren van een veilige werkplek en draagt bij aan gezond personeel.
Details
HSE-ondersteuning
DEKRA biedt ondersteuning in HSE-management en in de vorm van coaching en support op de werkvloer.
Details
Ondersteuning in HSE-management
zoekt u op strategisch niveau een aanvulling op uw HSE-team? DEKRA ondersteunt uw HSE-management met ervaren veiligheidskundigen op project- of interim-basis.
Details
HSE-coaching en HSE-support
DEKRA ondersteunt met diensten op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu (Health, Safety & Environment).
Details