Marine
DEKRA Claims & Expertise

Expertise bij schade rondom transport

Marine

Nederland is een handelsland en een van de belangrijkste spelers in de wereldwijde logistiek. Tijdens transport kan veel misgaan wat leidt tot schade en verlies van de vervoerde goederen en/of de transportmiddelen zelf. Juist omdat deze schade zich onderweg voordoet, meestal ver buiten het zicht van de eigenaar, is de behoefte aan nauwkeurig en betrouwbaar en onafhankelijk schade-onderzoek groot. De experts van DEKRA bieden alle expertise die u zoekt.
DEKRA beschikt over experts op het gebied van alle soorten goederen, logistieke aansprakelijkheid alsmede casco en landmateriaal. Daarnaast is er kennis en ervaring op het gebied van diefstal- en fraudeonderzoek, kermisattracties, evenementenverzekeringen, transport/montage, trein, pleziervaartuig- en verhuisschades.
Naast de nodige juridische, technische en financiële kennis hebben onze experts specifieke kennis op het gebied van onder meer stukgoed, technische goederen en installaties, geconditioneerde goederen/bederfelijke waren, vloeibare lading, bulkgoed en levende have.
Op casco/ landmateriaal gebied heeft DEKRA specialisten die onder andere ingezet worden bij schadevaststellingen aan havenkranen, mobiele kranen, reachtrucks en ander werkmateriaal alsmede technische installaties en technische goederen.

Kwaliteit staat voorop.

Wij zijn geassocieerd aan kwalitatief leidende Marine Cargo en H&M expertisebureaus in Europa en wereldwijd door middel van participatie in de TMN Survey Group. TMN is geregistreerd in Londen en DEKRA Experts is hiervan "founding member".

Keuze voor maatwerk

Afhankelijk van de omvang van de schade kunt u kiezen voor een efficiënte schadebeoordeling, samengevat in een beknopte rapportage tegen een scherp tarief (CheckService®" of "Trajectexpertise®) of maatwerk door bijvoorbeeld multidisciplinaire teams (Projectexpertise®).