Global market access service
DEKRA Product Testing

Hoe zorgt u dat u uw bedrijf en producten goed voorbereidt op het betreden van een nieuwe markt?

Global market access service

Deuren openen naar markten buiten Europa

Nu de globalisering mensen, landen en organisaties over de hele wereld in hoog tempo met elkaar verbindt, is het ontsluiten van nieuwe buitenlandse markten essentieel voor de voortdurende groei en winstgevendheid van moderne bedrijven. DEKRA's specialisten op het gebied van markttoegangsdiensten helpen onze klanten om nieuwe markten wereldwijd te bereiken.

Over global market access service

Onze experts helpen onze klanten hun weg te vinden in nationale en internationale regels en voorschriften, door hen te helpen met verschillende technische normen en verschillende reeksen van overheidsvoorschriften in het kader van uiteenlopende rechtssystemen. Wij helpen ervoor te zorgen dat de producten van onze klanten over de hele wereld kunnen worden geëxporteerd en op de markt gebracht, door te certificeren dat ze voldoen aan de internationale normen (IEC), met inbegrip van alle relevante nationale afwijkingen. Certificering is gebaseerd op onze eigen accreditaties of wordt geregeld via DEKRA's wereldwijde netwerk van partners.
De experts van DEKRA's Market Access Service bieden onze klanten de volgende voordelen:
 • Wereldwijde service: Profiteer van ons wereldwijde servicenetwerk met experts, kantoren en testlaboratoria in alle vier de hoeken van de wereld
 • Kortere marktintroductietijd: Verwerf een concurrentievoordeel en breng uw producten efficiënter op de markt. DEKRA's experts zijn altijd bereid om hun kennis te delen
 • Database met regelgeving en goedkeuringen: Hoewel uw focus misschien op R&D en productontwikkeling ligt, is het een must om op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen in de regelgeving. Onze database met regelgeving en goedkeuringen is de ideale bron
De uitgebreide kennis van onze experts van nationale en internationale normen en specificaties zorgt ervoor dat DEKRA de veiligheidskeurmerken levert die u nodig hebt voor elke wereldwijde markt, voor zowel eindproducten als componenten, en voor de consumentenmarkt of de industriële markt.

Onze digitale oplossingen voor Global Market Access van uw producten

Het voorbereiden van uw producten om ze internationaal op de markt te brengen en te verkopen kan een ingewikkeld proces zijn. Er kunnen tal van normen, regelgevingen en vereisten zijn waaraan u moet voldoen en die in elk land anders zijn. Om u te helpen door deze jungle te navigeren en uw internationale productgoedkeuringen gemakkelijker te beheren, hebben we een digitale oplossing ontwikkeld om het proces te vereenvoudigen en te optimaliseren: DEKRA TACS4 ONE. Dit Global Market Access (GMA) online platform digitaliseert de test- en certificeringsprocessen van uw producten en biedt meerdere functionaliteiten om u tijd en moeite te besparen.
Met DEKRA TACS4 ONE beheert u eenvoudig uw GMA-projecten:
 • Volg de status van uw GMA projecten in real-time.
 • Automatische meldingen ontvangen over wijzigingen en updates van normen, regelgevingen en ander relevant nieuws.
 • Complexe informatie op een vereenvoudigde manier en in één oogopslag visualiseren.
 • Toegang tot een digitale bibliotheek van je certificaten en testrapporten.
 • Beheer meerdere projecten tegelijkertijd.
 • Elke stap in het proces op de voet volgen.
 • Waarschuwingen ontvangen van uw certificaten die verlopen voor de vervaldatum.
U kunt dit digitale platform gratis gebruiken als u uw producten test en certificeert voor GMA bij DEKRA.
DEKRA TACS4 ONE biedt u extra GMA oplossingen voor producten die draadloze technologieën integreren:
Ontdek aan welke regelgevende & goedkeuringseisen uw draadloze producten moeten voldoen in de landen waar uw product verkocht zal worden: DEKRA TACS4 ONE biedt u een complete database met regelgevings- en goedkeuringsvereisten voor producten met draadloze technologieën. In deze database kunt u vinden aan welke eisen uw producten moeten voldoen om te worden verkocht in landen en regio's wereldwijd.
 • Krijg toegang tot technische informatie over regelgeving en normen voor draadloze technologieën.
 • Selecteer landen, technologieën en frequentiebanden.
 • Landenrapporten over hun regelgeving en goedkeuringsvereisten downloaden.
 • Krijg toegang tot informatie over regelgeving voor typegoedkeuring, inclusief vereisten voor verpakking en gebruikershandleiding.
 • Krijg toegang tot de sectie met veelgestelde vragen.
 • Neem tegen betaling een abonnement op deze service.
Blijf op de hoogte van nieuws en updates over draadloze technologieën: Via DEKRA TACS4 ONE kunt u zich ook tegen betaling abonneren op een nieuwsbriefdienst Regelgeving & Goedkeuring over wereldwijd nieuws op het gebied van regelgeving met betrekking tot draadloze technologieën. Op deze manier kunt u eenvoudig op de hoogte blijven van de laatste updates waarmee u rekening moet houden en die u moet implementeren voordat u uw producten wereldwijd op de markt brengt.