Interim Professional

Vind jouw volgende uitdaging bij DEKRA People

Pak jij je kans als professional bij DEKRA People? Wij zijn constant op zoek naar de beste professionals op het gebied van personenschadebehandeling en materiële schadebehandeling.

Professionals op het gebied van personenschadebehandeling en materiële schadebehandeling met passie voor hun vak, die flexibel zijn en van een uitdaging houden. Wil jij je specialiseren of juist allround ervaring opdoen? Bij ons krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarbij werk je in een team van de beste professionals in de branche. Of je nu veel ervaring hebt of een starter bent, DEKRA People versnelt jouw carrière. Werken bij DEKRA People betekent ontwikkeling, kennis en plezier!

Bij DEKRA People sta je zelf aan het roer van je loopbaan: jij bepaalt hoe jouw carrièrepad eruit ziet. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk hier een visualisatie van de carrièrepaden .
Vacatures
Bekijk direct onze vacatures en vind een functie die jou op het lijf geschreven is. Wil je je specialiseren of juist allround ervaring opdoen? We gaan graag geheel vrijblijvend met jou in gesprek over jouw wensen en ambities.
Bekijk vacatures
Testimonials
Hoe ervaren onze professionals het werk bij DEKRA People? Dat vertellen ze je graag. Bekijk video testimonials van onze collega's.
Ontmoet je collega's
Werken bij DEKRA People
Kom je net kijken of heb je ervaring die je wilt uitbreiden? DEKRA People helpt je in je ontwikkeling. Lees hoe we je ondersteunen om alles uit je loopbaan te halen.
Lees meer
Detachering
Hoe werkt detachering? We nemen je graag mee in de onze werkwijze en de verschillende vormen van samenwerking die wij bieden.
Lees meer