Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Interim schadebehandelaar inzetten?

Wij lossen uw capaciteitsprobleem op

Het uitgangspunt van DEKRA People is om kwaliteit en continuïteit te bieden en te bewaken. Deze is essentieel om het succes en de flexibiliteit voor de lange termijn te waarborgen. Wij doen dit met een kwalitatief sterk team van interim professionals, hebben een landelijke dekking en ruime ervaring met grote- en kleinschalige projecten.

Naast het bieden van kwaliteit nemen wij het bewaken van continuïteit als uitgangspunt. Dit is immers essentieel om uw succes op de lange termijn te waarborgen. Wij doen dit met een sterk team van interim professionals, een landelijke dekking en ruime ervaring binnen groot- en kleinschalige projecten.

Direct een gekwalificeerd interim professional op de juiste plek
Als opdrachtgever profiteert u van het DEKRA netwerk en de kennis en ervaring die de interim professional met zich meebrengt. Dringend hulp nodig bij een capaciteitsprobleem? Wij helpen u graag. Lees meer over onze dienstverlening en de voordelen van DEKRA People.

dekra-people-dienstverlening

Onze dienstverlening

Maatwerk oplossing bieden voor ieder capaciteitsprobleem. Dat is waar DEKRA People in uitblinkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van detachering en werving en selectie.

Lees meer
dekra-people-voordelen

De voordelen van DEKRA People

Wat de reden ook is – bij het inzetten van versterking zoekt u vanzelfsprekend naar een partner met veel kennis van uw branche. DEKRA People is zo’n partner. Wij bewijzen dit graag aan u!

Lees meer
Pagina delen
People socials