Klantcases

Dit zijn de verhalen van onze klanten

Wij zijn veiligheidspartner van uiteenlopende organisaties in diverse branches en sectoren. Hoewel de bedrijfsactiviteiten verschillen, hebben onze klanten een belangrijke overeenkomst: allemaal geven ze prioriteit aan veiligheid. In onze klantcases leest u hoe onze klanten veiligheid waarborgen en hoe wij hen ondersteunen dit te realiseren.
Een Risico Inventarisatie en Evaluatie op één A4tje
We verzorgden een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E, of RIE). Hoe dit verliep, deelde de organisatie in haar nieuwsbrief. Lees het verhaal van Rijk Zwaan
Lees meer
Ondersteunende rol van DEKRA's Assessment Service
Sinds 2017 maken European Recycling Platform (ERP) en H2 Compliance gebruik van DEKRA's Assessment Services (Audit Op Maat).
Lees meer
Ook DEKRA People en Bovemij vinden elkaar!
Bovemij schakelde DEKRA in voor het behandelen van licht- en middelzware letseldossiers. In dit interview met DEKRA People en Bovemij leest u over de samenwerking.
Lees meer
Hoe AkzoNobel en DEKRA samen streven naar veilige fabrieken
Om veiligheid in de verffabrieken te borgen werkt AkzoNobel samen met DEKRA. Vincent van Eekhout en John Mul vertellen waarom zij DEKRA inzetten.
Lees meer
Bijdragen aan een duurzame wereld met veilige windturbines
Om de veiligheid van windturbines te waarborgen werkt ’s werelds grootste windmolen producent Vestas samen met DEKRA.
Lees meer
Smarter Nozzle
Een innovatief product in een explosiegevaarlijke omgeving. Lees hoe DEKRA de benodige ATEX certificaten toekende aan Smarter Nozzle
Lees meer
Slimme informatiebeveiliging
's Heeren Loo: koploper zijn en blijven, ook in digitalisering.
Lees meer
ISAE 3402 assurance verklaring bewijs voor veilige IT-diensten
In 2021 heeft VI Company een nieuwe SaaS-oplossing op de markt gebracht, namelijk Alloq. Samen met DEKRA ontwikkelden zij een ISAE 3402 assurance verklaring.
Lees meer
Aantoonbare kwaliteit als basis voor groei
NOVOMATIC, producent van speelautomaten en exploitant van speelautomatenhallen, stelt hoge eisen aan het kwaliteitsbeleid. DEKRA voert audits uit op alle locaties.
Lees meer
Duurzaamheid als filosofie
Hempflax verwerkt industriële vezelhennep tot halffabricaten voor verschillende industriële toepassingen. DEKRA voorzag de hele keten van een duurzaamheidskeurmerk.
Lees meer
Innovatie in veiligheid zit ook in kleine dingen
Voor de grootste spoor- en infrastructuurprojecten zorgt Inrail ervoor dat er veilig gewerkt kan worden. Het bedrijf schakelde DEKRA in voor de SCL-certificering.
Lees meer
Meetbaar maken processen Schoonenberg
Hoorzorgspecialist Schoonenberg beschikt naast hoorwinkels over een aantal Expertisecentra. DEKRA ondersteunde bij de audits op basis van zelf opgestelde criteria.
Lees meer
Een beter leven met en kunstmatige alvleesklier
Inreda Diabetic wil mensen met diabetes helpen om hun leven makkelijker te maken. DEKRA draagt graag bij aan deze missie.
Lees meer
Stichting Zwembadkeur
Stichting Zwembadkeur borgt de veiligheid en hygiëne van zwembaden in Nederland. Dit doet ze door toe te zien op diverse normeringen en kwaliteitsstandaarden.
Lees meer
Air Products: Werk A(TEX)-team oogst waardering
Bij Air Products, o.a. leverancier van industriële en medische gassen, werken wereldwijd meer dan 20.000 mensen.
Lees meer
Rocket science bij Aerospace Propulsion Products (APP)
Bij een raketlancering komen enorme krachten vrij. Aerospace Propulsion Products (APP) in Klundert houdt zich dagelijks bezig met de achterliggende techniek.
Lees meer
ASK Romein: Voldoen aan de eisen van de toekomst
Maar voor bepaalde zaken, zoals extra veiligheidstoezicht op de projecten, zijn wij afhankelijk van derden. Dan is het prettig samenwerken met een bedrijf als DEKRA.
Lees meer
Focus op veiligheid en groei bij Aviko
Als één van de grootste aardappelverwerkende fabrikanten ter wereld heeft Aviko niet genoeg aan een frituurpannetje.
Lees meer
Een gezamenlijke veiligheidsreis bij DFE Pharma
Op de productlocatie van DFE Pharma in Nörten-Hardenberg helpt DEKRA, voorheen Arbo Support hierbij een handje.
Lees meer
Never change a winning team
Kwaliteit, betrouwbaarheid en kennis vormen de pijlers onder het succes van DMV-Fonterra Excipients uit het Groningse Foxhol.
Lees meer
Werken aan een duurzame toekomst
Het Duitse familiebedrijf Goldbeck Solar maakt haar debuut op de Nederlandse markt met de bouw van een zonnepark in Veendam.
Lees meer
Duits bedrijf bouwt nieuwe powerplant in Moerdijk
Kraftanlagen München bouwt als hoofdaannemer van het project een stoomturbine en een koelwatervoorziening. “We bouwen een kleine powerplant”, zegt Gunther Opitz.
Lees meer
Het is een mooie reis geweest
Laurens Tummers was namens DEKRA, voorheen Arbo Support als adviseur veiligheidskundige ruim vier jaar betrokken bij het A2 Maastricht-project.
Lees meer
Werkplezier als solide basis
Het begon als tijdelijke ondersteuning voor een paar maanden. Toch is Jesper Schuts van DEKRA inmiddels ruim een jaar werkzaam in het veiligheidsteam van Neste.
Lees meer
NOP Agrowind: Windmolens XL in de Noordoostpolder
Aan de rand van het IJsselmeer, ter hoogte van de dijk tussen Urk en Lemmer, wordt op dit moment gebouwd aan het grootste windmolenpark van Nederland.
Lees meer
De aanleg van Stadsverwarming Amsterdam door NUON
Al het afval dat de Amsterdammers samen produceren (1,4 miljoen ton per jaar) komt terecht bij het AEB Amsterdam (Afval Energie Bedrijf).
Lees meer
Een megaklus in Moerdijk …
Bij Shell Moerdijk worden dit jaar in razend tempo twee fabrieken hersteld: de MSPO-2 plant en de MLO-fabriek.
Lees meer
Eerste jubileum voor Stork en Arbo Support
DEKRA, voorheen Arbo Support zet zich altijd in voor een langdurige relatie met klanten. De samenwerking met Stork is daarvan een mooi voorbeeld.
Lees meer
Stork België en DEKRA
Midden in het Chemelotcomplex in Geleen is de nieuwe sulfaatfabriek van DSM Fibre Intermediates inmiddels in de afbouwfase beland.
Lees meer
Teamwork bij Tebodin
Momenteel werken drie van onze veiligheidskundigen in een geïntegreerd team samen met Tebodin op de sites van een grote farmaceutische opdrachtgever.
Lees meer
Een ideale tandem in Geleen
Als je midden op een ‘draaiend’ industrieterrein een nieuwe fabriek gaat bouwen, hoe ga je dan om met alle veiligheidsproblemen die daarbij horen?
Lees meer
Effectief incidentonderzoek
Van Schaardenburgh-Verhoeve heeft een achtergrond in de psychologie. Daarnaast is ze gediplomeerd op het gebied van arbeidsveiligheid en publieke veiligheid.
Lees meer
Veiligheidsrisico’s bij de bouw van een mega windmolenpark
Ventolines begeleidde de voorbereiding en bouw van Windpark DMO en ging de samenwerking aan met de veiligheidsspecialisten van DEKRA.
Lees meer
Safety first bij Verwater
Met de slogan ‘Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid’ laat Verwater zien dat veiligheid voorop staat.
Lees meer
Wederzijds respect bepalend voor succesvolle samenwerking
Medio 2012 zal de opslagcapaciteit van de locatie van Vesta Terminal Flushing B.V. aan de Sloehaven te Vlissingen-Oost zijn gegroeid van 64.000 m3 tot 288.000 m3.
Lees meer
Geraffineerde turnaround op Belgische raffinaderij
Voith Industrial, in 6 weken tijd een turnaround uitvoeren bij een Belgische raffinaderij die jaarlijks 5,5 miljoen ton aardolie raffineert.
Lees meer
Samenwerking van meer dan 10 jaar
Vopak is als bedrijf gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare bulkchemicaliën, gassen en olieproducten voor klanten.
Lees meer
Blootstellingsonderzoek naar schadelijke stoffen
Waternet is het enige waterbedrijf in Nederland dat zorgt voor de hele waterkringloop in het eigen beheersgebied.
Lees meer