Auditdiensten
DEKRA Audit

Risico's beheersen en veiligheid garanderen in een moderne wereld

Audit- en certificeringsdiensten

Wie we zijn en wat we doen

Audits en certificatie laten zien dat u binnen uw organisatie bewust bezig bent met continue verbetering. Dit schept vertrouwen bij uw klanten, partners en medewerkers en biedt een solide basis voor een gezonde bedrijfsvoering en duurzame groei.
Tijdens een audit toetst DEKRA of uw managementsystemen effectief gericht zijn op verbetering en continuïteit. Onze ervaren auditoren toetsen en certificeren de processen binnen uw organisatie op het gebied van veiligheid, kwaliteit, informatiebeveiliging, gezondheid en duurzaamheid tegen internationale, nationale en branchespecifieke normen. Daarnaast onderscheiden we ons door de menselijke aspecten te toetsen als geïntegreerde service, zoals de stijl van leidinggeven en de mate van betrokkenheid en bereidheid van medewerkers. Dit noemen we People Based Auditing, waarbij we de menselijke maat zien als factor voor succes. Meer weten over deze werkwijze?
Heeft u behoefte aan een aanvullende beoordeling, bijvoorbeeld op het gebied van informatiebeveiliging of compliance? De experts van DEKRA kunnen samen met u audits op maat ontwikkelen en implementeren, afgestemd op specifieke vraagstukken binnen uw organisatie. Daarnaast delen wij onze kennis middels het verzorgen van verschillende soorten trainingen en hebben wij een groot netwerk van kundige partners indien u extra support nodig heeft.
DEKRA Audit services
Audit stories
Audit nieuwsbrief
Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze Audit nieuwsbrief voor de laatste trends en ontwikkelingen rondom Audit.