Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

DEKRA netwerk partners

DEKRA Audit

Wilt u onafhankelijk advies ontvangen over uw certificatie- en inspectievraagstukken?

Advies van netwerkpartners

Onafhankelijk advies

Bij certificering is een goede voorbereiding essentieel. Hulp van een ervaren, externe adviseur kan daarbij erg waardevol zijn. Maar waar kunt u terecht? Als onafhankelijke certificatie-instelling toetst DEKRA uw systemen en processen. Omdat DEKRA een certificerende instelling is, bieden wij geen advisering aan. Wel brengen wij u graag in contact met onafhankelijke, deskundige adviseurs via ons professionele netwerk. Onze DEKRA netwerkpartners ondersteunen u met advies over uw certificatie- en inspectievraagstukken. De partners zijn externe adviseurs die volledig onafhankelijk van DEKRA werken.

Kennisuitwisseling

Binnen het partnernetwerk staat kennisuitwisseling tussen DEKRA en de adviseurs en tussen de adviseurs onderling centraal. De kennis van de netwerkpartners is hierdoor altijd up-to-date. U bent verzekerd van een betrouwbaar, integer en onafhankelijk advies. Via ons netwerk blijft DEKRA ook voortdurend op de hoogte van alle marktontwikkelingen, zodat wij nog beter met onze klanten kunnen meedenken.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer u een adviesvraag heeft, geven wij u een aantal opties voor adviseurs die u kunnen helpen. Een volledig overzicht vindt u op deze pagina. Onze netwerkpartners worden geselecteerd volgens de kwaliteitseisen van DEKRA. Erkende adviseurs tekenen een licentieovereenkomst met DEKRA en zijn herkenbaar aan de DEKRA Seal. Jaarlijks organiseert DEKRA een netwerkbijeenkomst voor al haar bestaande en potentiële netwerkpartners.

Disclaimer

DEKRA is een geaccrediteerde organisatie. Vanuit de accreditatie-eisen is het het DEKRA niet toegestaan om specifieke adviseurs aan te raden, inclusief degenen die zijn vermeld op onze website. We raden u aan om een selectieproces op te starten om de consultant te vinden die bij de vraagstukken van uw organisatie past. De lijst die DEKRA ter beschikking stelt is een hulpmiddel.

Contact opnemen?

Bekijk hier contactinformatie van onze partners om u te ondersteunen op het gebied van:

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

+31 88 96 83016
Pagina delen