DEKRA netwerk partners
DEKRA Audit

Wilt u onafhankelijk support voor uw certificatie- en inspectievraagstukken?

Support van netwerkpartners

Onafhankelijk support

Bij certificering is een goede voorbereiding essentieel. Hulp van een ervaren, externe partner kan daarbij erg waardevol zijn. Maar waar kunt u terecht? Als onafhankelijke certificatie-instelling toetst DEKRA uw systemen en processen. Omdat DEKRA een certificerende instelling is, brengen wij u graag in contact met onafhankelijke, deskundige partner via ons externe, professionele netwerk. Onze DEKRA netwerkpartners ondersteunen u met uw certificatie- en inspectievraagstukken. De partners bieden hun diensten volledig onafhankelijk van DEKRA aan.

Kennisuitwisseling

Binnen het partnernetwerk staat kennisuitwisseling tussen DEKRA en haar partners en tussen de partners onderling centraal. De kennis van de netwerkpartners is hierdoor altijd up-to-date. U bent verzekerd van een betrouwbaar, integer en onafhankelijke service. Via ons netwerk blijft DEKRA ook voortdurend op de hoogte van alle marktontwikkelingen, zodat wij nog beter met onze klanten kunnen meedenken.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer u een vraag heeft, geven wij u een aantal opties voor partners die u kunnen helpen. Een volledig overzicht vindt u onderaan deze pagina. Onze netwerkpartners worden geselecteerd volgens de kwaliteitseisen van DEKRA. Erkende partners tekenen een licentieovereenkomst met DEKRA en zijn herkenbaar aan een DEKRA Seal. Jaarlijks organiseert DEKRA een netwerkbijeenkomst voor al haar bestaande en potentiële netwerkpartners.

Disclaimer

DEKRA is een geaccrediteerde organisatie. Vanuit de accreditatie-eisen is het het DEKRA niet toegestaan om specifieke partners aan te raden, inclusief degenen die zijn vermeld op onze website. We raden u aan om zelf een selectieproces op te starten om de partner te vinden die bij de vraagstukken van uw organisatie past. De lijst die DEKRA ter beschikking stelt is een hulpmiddel.

Contact opnemen?

Bekijk hier contactinformatie van onze partners om u te ondersteunen op het gebied van:
Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact
DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem