Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Persoonscertificatie

DEKRA Audit

Wilt u uw vakmanschap en professionaliteit toetsen en aantonen?

Persoonscertificatie

Maak vakbekwaamheid inzichtelijk en transparant

Als werkgever of opdrachtgever wilt u zeker weten dat u te maken heeft met vakmensen. Vooral bij risicovolle werkzaamheden wilt u kunnen vertrouwen op de deskundigheid van de mensen met wie u werkt. Daarom hanteren verschillende branches persoonscertificatie als onafhankelijk bewijs van competentie.

Wij certificeren persoonlijke vakbekwaamheid volgens de door de branche vastgestelde eisen. Daarvoor werken wij nauw samen met verschillende vakorganisaties die persoonscertificatie hebben ingesteld. We houden toezicht op de beoordeling, onder andere door het beheer en onderhoud van certificatieschema’s en het toetsen en bijwonen van examens. Daarnaast nemen we deel aan vergaderingen van examencommissies en reiken we de certificaten uit aan de kandidaten die voldoen aan de criteria. DEKRA is hiervoor door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerd conform de norm ISO 17024.

Eenvoudig inzicht in de status van persoonscertificaten

DEKRA certificeert personen in verschillende beroepsgroepen. Wij certificeren onder andere werknemers die risicovolle werkzaamheden verrichten die persoonlijke of bedrijfseconomische schade kunnen veroorzaken. Wanneer deze persoon aan de eisen voldoet, ontvangt hij een certificaat.

De belangrijkste persoonscertificeringen die wij verstrekken

In samenwerking met STIPEL certificeren wij diverse deskundigheidsniveaus voor personen die werken aan en bij elektrische installaties. Voor meer informatie zie de website van STIPEL.

Voor meer informatie over PCE (Persoonscertificatie Energiebedrijven) en de wijze van examineren, verwijzen wij u naar certificatiebeheerder STIPEL.

DEKRA certificeert directiechauffeurs in samenwerking met BRUSECO, internationaal opleider voor directiechauffeurs. Hierbij wordt de rijvaardigheid en professionele beroepshouding getoetst onder diverse omstandigheden. DEKRA neemt de examens af en geeft het certificaat uit in diverse Europese landen en beheert een internationaal register.

Voor meer informatie over deze opleidingen verwijzen we u door naar de website van BRUSECO.

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

Patrick Brom
separator

Patrick Brom

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen