Beheer & Bestuur

Onze duurzaamheidsstrategie is stap voor stap en systematisch geïntegreerd in alle normen en processen van het bedrijf. Aangezien we bij DEKRA duurzaamheid op een holistische manier beleven, zorgen we er op alle locaties voor dat we de processen en richtlijnen consistent implementeren in alle afdelingen - ongeacht het hiërarchische niveau. Duurzaamheid impliceert voor ons ook waarden als compliance, integriteit en ethisch gedrag. Dit alles vergroot onze geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Het maakt ons tegelijkertijd een gewaardeerd aanspreekpunt voor besluitvormers, organisaties en instellingen op internationaal niveau.
    Als deskundige organisatie willen we gezien worden als een transparante en betrouwbare partner in onze dienstverlening. Daarnaast willen we transparant zijn naar onze stakeholders en hen informeren over onze inzet voor duurzaamheid. Dit omvat ook het open communiceren van onze doelen, diensten en maatregelen.
    Zo rapporteren we volgens de Duurzaamheidscode (DNK) en geven we regelmatig een duurzaamheidsmagazine uit waarin de oriëntatie, doelen, voortgang en activiteiten rondom duurzaamheid naar de buitenwereld communiceren. Met deze verschillende maatregelen willen we een voorbeeld stellen en de basis leggen voor een goede uitwisseling met onze stakeholders.