Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Non-Destructive Testing (NDT) & Advanced NDT

Non-Destructive material testing speelt een cruciale rol in diverse sectoren. Het aanbod van DEKRA omvat naast traditionele testtechnieken een breed scala aan speciale testmethoden. Onze inspecteurs zijn specialisten op hun gebied en zullen u steevast voorzien van betrouwbare testresultaten en advies over de mogelijke noodzaak van aanvullende tests.

DEKRA biedt diverse geavanceerde oplossingen aan voor Non-Destructive Testing (NDT). Het testen van componenten van energiecentrales maakt al sinds jaar en dag deel uit van ons dienstenaanbod. Elke component kan op niet-destructieve wijze worden getest. We bieden daarnaast radiografie, destructieve tests en onderzoek naar storingen en de werkelijke doorzaak van problemen.

dekra-component-testing

Industriële componenten testen

DEKRA test diverse componenten op corrosie en slijtage, zoals boilers, stoom- en gasturbines, stoomleidingen en -vaten, warmtewisselaars en generators. Dat doen we op basis van diverse niet-destructieve testmethoden die kosten besparen en de downtime minimaliseren.

Ontdek de mogelijkheden
dekra-monitoring-corrosion-creep

Online Monitoring of Corrosion and Creep

Materiaal dat onder druk staat, kan bij bedrijfstemperaturen boven de circa 400-450 °C worden blootgesteld aan trek-krimpschade. SPICA is een methode voor het accuraat vaststellen van de bestaande schade door het meten van de trek-krimpbelasting.

Meer over de SPICA-methode
Pagina delen