Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Over DEKRA

Wie we zijn en wat we doen

Sinds de oprichting in 1925 luidt de DEKRA-belofte: we zorgen voor de veiligheid van mensen bij het omgaan met technologie en milieu. Inmiddels is de Duitse Vereniging voor toezicht op motorvoertuigen uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende kennisorganisaties. DEKRA SE is een volle dochter van DEKRA e.V. en stuurt de operationele activiteiten van het concern aan. In 2019 realiseerde DEKRA een omzet van ongeveer 3,4 miljard euro. 44.000 werknemers werken in meer dan 60 landen op alle vijf continenten.

In het verkeer, op het werk en thuis - in alle essentiële gebieden van het leven zorgen de ervaren DEKRA-experts voor meer veiligheid. Het bedrijf heeft een duidelijk en ambitieus beeld van de toekomst. De visie tot de 100e verjaardag in 2025 luidt: DEKRA wordt de wereldwijde partner voor een veilige wereld.

DEKRA annual report 2019

Deze video kan vanwege uw instelling van de gegevensbescherming helaas niet worden afgespeeld. U kunt uw instellingen te allen tijde hier wijzigen.

Video extern openen
Pagina delen