Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Over DEKRA Nederland

Wie we zijn en wat we doen

Al bijna 100 jaar zorgt DEKRA voor veiligheid. Wij zijn een van ’s werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze onafhankelijke experts zetten zich in voor veiligheid op het werk, thuis en onderweg.

Wij geloven dat technologische vooruitgang alleen plaatsvindt als mensen het vertrouwen hebben dat hun huizen, (spoor)wegen, vervoersmiddelen en werkplekken veilig en betrouwbaar zijn. DEKRA biedt een breed scala aan diensten aan iedere organisatie die verzekerd wil zijn van de veiligheid van o.a. producten, processen, bedrijfsmiddelen, mobiliteit en (werk)omgevingen. Met advies van experts en onafhankelijke testen, inspecties en certificering helpen wij u een veilige continuïteit van processen te borgen, zodat u doorlopend optimaal kunt presteren met behoud van kwaliteit.
Wanneer ondanks aandacht voor veiligheid toch letsel of schade ontstaat, ondersteunt DEKRA bij het onderzoeken en afhandelen van schade. Daarbij doen we nieuwe kennis op, die we inzetten om veiligheid nog beter te borgen.

Veiligheid en duurzaamheid

Zorgen voor veiligheid betekent ook zorgzaam zijn voor de wereld waarin we leven. Klimaatverandering vergroot de kans op incidenten en crises die direct van invloed zijn op de veiligheid van mensen wereldwijd. Daarom realiseren we ambitieuze klimaatdoelstellingen en helpen we onze klanten hetzelfde te doen met vooruitstrevende diensten op het gebied van verduurzaming. DEKRA is uw betrouwbare partner op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Pagina delen