Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

audit op maat

DEKRA Audit

Wilt u de controle behouden op uw bedrijfsprocessen door gebruik te maken van onafhankelijke audits op maat?

Assessment Services

Maatwerk in zekerheid

DEKRA biedt met Assessment Services maatwerk in toetsingen en beoordelingen . U bepaalt zelf wat u nodig heeft om grip te krijgen op de processen in uw organisatie en dus op de kwaliteit die u aan uw klanten levert.

Iedere organisatie is uniek. Daarom kunt u naast algemeen erkende certificering behoefte hebben aan extra zekerheid. DEKRA's Assessment Services definieert samen met u bedrijfsspecifieke aanvullende KPI’s. We leggen de parameters op het gebied van, bijvoorbeeld kwaliteit, duurzaamheid of veiligheid vast en maken ze toetsbaar. Door een of meerdere objectieve audits kijken we of de resultaten voldoen aan de opgestelde criteria. Met OpenAssessment - onze online rapportage tool - krijgt u volledig inzicht in de actuele stand van zaken en kunt u direct actie ondernemen als we een afwijking constateren.

Flexibiliteit

Elke deelmodule binnen een traject kan worden aan- of uitgezet. Bijvoorbeeld omdat u zelf al een bepaalde expertise in huis hebt, zoals een bedrijfsreglement met toetsbare criteria of een eigen auditrapportage. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het volledige traject door DEKRA te laten verzorgen.

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

Patrick Brom
separator

Patrick Brom

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen