Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Audit maatwerk Assessment services

DEKRA Audit

Krijg grip op uw bedrijfsprocessen door onafhankelijke audits op maat.

Afspraak inplannen Offerte aanvragen

Assessment Services

Kwaliteitsmanagement +1

Heeft uw organisatie een groot distributienetwerk? Dan is naast algemene certificering vaak behoefte aan extra zekerheid. DEKRA biedt speciaal voor deze organisaties Assessment Services: maatwerk in toetsingen en beoordelingen.

Onze Assessment Services worden op twee manieren uitgevoerd: via leveranciersbeoordelingen en via beoordelingen op door u te bepalen aspecten van uw netwerk. Denk daarbij aan afdelingen, processen en locaties. We bieden u de inzichten die u nodig heeft voor grip op uw organisatie, en daarmee op de kwaliteit die u levert aan klanten.

De voordelen van audits op maat

  • toetsen en beoordelingen die passen bij uw organisatie
  • grip op de kwaliteit van uw dienstverlening
  • grip op managementkwaliteit van verschillende afdelingen en locaties
  • een compleet (digitaal) overzicht van de actuele stand van zaken
  • zekerheid in het voldoen aan actuele wet- en regelgeving

Grip op kwaliteit van uw netwerk

Met onze Assessment Services bieden we u inzicht in uw netwerk. U bepaalt zelf in welke aspecten van uw netwerk u inzicht wilt hebben. We stellen daarna samen aanvullende KPI’s op voor deze aspecten en leggen samen met u de parameters vast. Bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid of veiligheid. Een auditor van DEKRA toets ze daarna. Door een of meerdere objectieve audits kijken we of de resultaten voldoen aan de opgestelde criteria. Bekijk onze klantcase om te lezen over ervaring van anderen.

Bedrijfs assessment
Assessment Services in 4 stappen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Onze online tool voor kwaliteitsmanagement

Waardevolle inzichten online bekijken

U kunt ervoor kiezen om met onze online rapportagetool te werken. De tool geeft u inzicht in de actuele stand van zaken per afdeling, locatie of ander gewenst niveau. De tool zorgt ervoor dat de resultaten van de audit op een gestructureerde manier worden verzameld en weergegeven. Het duidelijke overzicht van de resultaten helpt u te bepalen waar u actie kunt ondernemen. Zo tilt u de kwaliteit van dienstverlening naar een hoger niveau.

Heeft u een eigen Kwaliteits Management Informatie Systeem? Dan kun je daarin gegevens uit de online tool implementeren.

In de tool bekijkt u:

  • de planningen
  • de status van assessments​
  • uw verbeteracties en -plannen​​
  • de resultaten van de assessments
  • een vergelijking van de resultaten van de assessments

Assessment Services DEKRA

DEKRA's flexibiliteit

Wilt u bepaalde onderdelen van het assessment zelf invullen? Dan is dat ook mogelijk. Bijvoorbeeld omdat u zelf al een bepaalde expertise in huis hebt. Denk daarbij aan een bedrijfsreglement met toetsbare criteria of een eigen auditrapportage. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om het volledige traject door DEKRA te laten verzorgen. We denken graag met u mee over welke modules bij uw organisatie passen. Bovendien bekijken we welke expertises wij nodig hebben om de audits uit te voeren. Als het nodig is, ontwikkelen onze auditors nieuwe expertises om u van dienst te zijn.

Afspraak inplannen

Wilt u weten hoe DEKRA Audit uw organisatie naar een hoger niveau tilt? Wij helpen u graag! Tijdens een afspraak bespreken we het proces en kunt u vragen stellen aan onze expert. Vul hieronder het formulier in. We bellen u terug wanneer u dat uitkomt.

Contact opnemen

Patrick Brom
separator

Patrick Brom

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen
Afspraak
Offerte