Assessment services DEKRA
DEKRA Audit

Krijg grip op uw bedrijfsprocessen door onafhankelijke audits op maat.

Assessment Services

Kwaliteitsmanagement +1

Heeft uw organisatie een groot distributienetwerk? Dan is naast algemene certificering vaak behoefte aan extra zekerheid. DEKRA biedt speciaal voor deze organisaties Assessment Services: maatwerk in toetsingen en beoordelingen.

Onze Assessment Services worden op twee manieren uitgevoerd: via leveranciersbeoordelingen en via beoordelingen op door u te bepalen aspecten van uw netwerk. Denk daarbij aan afdelingen, processen en locaties. We bieden u de inzichten die u nodig heeft voor grip op uw organisatie, en daarmee op de kwaliteit die u levert aan klanten.

De voordelen van audits op maat

  • toetsen en beoordelingen die passen bij uw organisatie
  • grip op de kwaliteit van uw dienstverlening
  • grip op managementkwaliteit van verschillende afdelingen en locaties
  • een compleet (digitaal) overzicht van de actuele stand van zaken
  • zekerheid in het voldoen aan actuele wet- en regelgeving

Grip op kwaliteit van uw netwerk

Met onze Assessment Services bieden we u inzicht in uw netwerk. U bepaalt zelf in welke aspecten van uw netwerk u inzicht wilt hebben. We stellen daarna samen aanvullende KPI’s op voor deze aspecten en leggen samen met u de parameters vast. Bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid of veiligheid. Een auditor van DEKRA toetst ze daarna. Door een of meerdere objectieve audits kijken we of de resultaten voldoen aan de opgestelde criteria.
Grip op de kwaliteit van leveranciers
Werkt u met verschillende leveranciers? Dan wilt u dat zij voldoen aan uw kwaliteitseisen. DEKRA maakt dit inzichtelijk via een leveranciersbeoordeling. Wij bevestigen of de partners in uw toeleveringsketen authentiek, effectief en betrouwbaar zijn.
Over leveranciersbeoordelingen

Onze online tool voor kwaliteitsmanagement

Waardevolle inzichten online bekijken
U kunt ervoor kiezen om met onze online rapportagetool te werken. De tool geeft u inzicht in de actuele stand van zaken per afdeling, locatie of ander gewenst niveau. De tool zorgt ervoor dat de resultaten van de audit op een gestructureerde manier worden verzameld en weergegeven. Het duidelijke overzicht van de resultaten helpt u te bepalen waar u actie kunt ondernemen. Zo tilt u de kwaliteit van dienstverlening naar een hoger niveau.
Heeft u een eigen Kwaliteits Management Informatie Systeem? Dan kun je daarin gegevens uit de online tool implementeren.
In de tool bekijkt u:
  • de planningen
  • de status van assessments​
  • uw verbeteracties en -plannen​​
  • de resultaten van de assessments
  • een vergelijking van de resultaten van de assessments
Waarom DEKRA?
Onafhankelijk & professioneel

DEKRA experts hebben vele jaren ervaring en beschikken over een groot portfolio aan certificeringen Wij bieden onze klanten al vele jaren een betrouwbare en solide basis voor groei.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

DEKRA auditoren zijn snel en flexibel inzetbaar zijn in heel Europa

Aandacht voor de menselijke factor

In ons auditproces hebben we altijd aandacht voor de menselijke factor. Zij bepalen namelijk de kwaliteit van dienstverlening.

DEKRA's flexibiliteit

Wilt u bepaalde onderdelen van het assessment zelf invullen? Dan is dat ook mogelijk. Bijvoorbeeld omdat u zelf al een bepaalde expertise in huis hebt. Denk daarbij aan een bedrijfsreglement met toetsbare criteria of een eigen auditrapportage. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om het volledige traject door DEKRA te laten verzorgen. We denken graag met u mee over welke modules bij uw organisatie passen. Bovendien bekijken we welke expertises wij nodig hebben om de audits uit te voeren. Als het nodig is, ontwikkelen onze auditors nieuwe expertises om u van dienst te zijn.

Boek een gratis sessie met onze expert

Wilt u weten hoe DEKRA Audit uw organisatie naar een hoger niveau tilt? Wij helpen u graag! Tijdens een gratis sessie bespreken we het proces en kunt u vragen stellen aan onze expert. Vul hieronder het formulier in. We bellen u terug wanneer u dat uitkomt.