Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Duurzaamheid

DEKRA Audit

Hoe krijgt u inzicht in de prestaties van uw organisatie op het gebied van duurzaamheid?

Duurzaamheid

Combineer zakelijk succes met oog voor mens en milieu

Natuurlijk wilt u met uw organisatie groeien, maar wel op een verantwoorde manier. Met respect voor de mensen waarmee u werkt en voor de fysieke omgeving, nu en met het oog op de toekomst. Kortom, met uw organisatie zoekt u de perfecte balans tussen people, planet en profit. Certificering op het gebied van duurzaamheid helpt u inzicht te krijgen in de prestaties van uw organisatie op diverse duurzaamheidsthema’s en laat zien waar u deze prestaties kunt verbeteren.

De experts van DEKRA volgen de actuele ontwikkelingen in duurzaamheidscertificering op de voet en stellen hun kennis en hun ervaring graag aan u beschikbaar. Van advies over het meest geschikte traject tot en met de daadwerkelijke audit is DEKRA uw duurzame partner.

Uitgelichte normen

Geen resultaten gevonden.

Krijg inzicht in de CO₂-uitstoot van uw organisatie

De CO₂ Prestatieladder stimuleert bedrijven haar CO2 uitstoot te reduceren, zowel in de eigen bedrijfsvoering als bij de uitvoering van projecten, op het gebied van o.a. energiebesparing, efficiënt materiaalgebruik en bij het gebruik van duurzame energie. De audit kunt u bijvoorbeeld combineren met ISO 9001 en ISO 14001.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Een extra stap op weg naar een beter milieu

Het certificaat CO2 reductiemanagement is een uitbreiding van het ISO 14001-certificaat met speciale aandacht voor het terugdringen van de CO2-uitstoot. Het CO2-reductieschema geeft inzicht in het energieverbruik en –gebruik van uw organisatie, de maatregelen waarmee u dit wilt reduceren en de bijbehorende doelstellingen. De effectiviteit van de reductiemaatregelen wordt regelmatig getoetst, zodat u als dat nodig is kunt bijsturen of extra maatregelen kunt treffen.

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

+31 88 96 83016
Pagina delen
Vraag direct een offerte aan