DEKRA people
DEKRA People

Flexibele materiële- en personenschadebehandelaars inlenen?

DEKRA People

DEKRA People is dé specialist in detachering van professionals in de schadebranche. Wij bieden de beste match voor elke vacature op uw schadeafdeling. DEKRA People staat actief in contact met de beste kandidaten op de arbeidsmarkt. Omdat wij dagelijks investeren in ons netwerk kunnen wij snel schakelen: wij voorzien opdrachtgevers van de juiste kandidaten en vinden een passende functie voor elke professional.

Sinds 2012 detacheren wij professionals gekoppeld aan het portfolio van DEKRA divisies Claims & Expertise en Rail. Zo zijn we gespecialiseerd in interim inzet op het gebied van schade (schadebehandelaars materieel, personenschade, schade acceptanten) en Rail (rail engineers en projectleiders). Inmiddels heeft DEKRA People een fantastisch interim team met een landelijke dekking en ervaring met groot- en kleinschalige projecten. Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze interim professionals en bieden daarmee betrokken en kundige medewerkers voor de capaciteitsuitdaging van onze opdrachtgevers.
DEKRA People voor opdrachtgevers
Bij het inzetten van versterking zoekt u vanzelfsprekend naar een partner met veel kennis van uw branche. Een partner die uw business begrijpt, met u meedenkt en snel de juiste oplossing biedt. Lees hier hoe wij u ondersteunen.
Lees meer
Werken bij DEKRA People
Op zoek naar een uitdagende functie binnen de schadebranche? Dan ben je bij DEKRA People aan het goede adres! Binnen ons landelijk netwerk zijn er volop mogelijkheden om te werken voor de leukste opdrachtgevers. Lees hoe wij jouw carrière versnellen en bekijk de vacatures.
Lees meer

DEKRA People is een uitzendbureau met het ABU-keurmerk

De ABU is de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Meer weten?