Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Missie & Visie

DEKRA zorgt voor veiligheid en duurzaamheid

DEKRA is de betrouwbare partner op het gebied van veiligheid. Onze experts werken aan het vergroten van de veiligheid op de drie belangrijkste gebieden van het leven: op het werk, thuis en onderweg. Onze missie luidt: DEKRA zorgt voor veiligheid. Op het werk, thuis en onderweg.

In 2015 – het jaar van onze negentigste verjaardag – stond DEKRA aan het begin van een nieuw tijdperk. Op basis van de missie van onze stichters hebben wij onze strategische koers voor de komende tien jaar bepaald. In 2025 bestaat DEKRA 100 jaar en zijn we dé wereldwijde partner voor een veilige en duurzame wereld.

Ons beeld van de toekomst is gebaseerd op de menselijke behoefte aan veiligheid en reflecteert ons verlangen om consistent te zijn in onze toewijding aan de veiligheid van mensen en hun omgeving. De visie “Wij zijn de partner voor een veilige en duurzame wereld” omschrijft onze ambitie voor de toekomst. De missie “Wij zorgen voor veiligheid en duurzaamheid” omschrijft wat we doen voor de samenleving. Deze bedrijfsprincipes zijn de strategische richtlijnen waarop het bedrijf is gericht.

Onze waarden vormen de basis voor alle dagelijkse werkzaamheden en de activiteiten van al onze medewerkers:

  • Verantwoordelijkheid voor veiligheid
  • Klantgerichtheid
  • Ondernemerschap
  • Team spirit
  • Integriteit

Onze meerwaarde

In Nederland geeft DEKRA invulling aan haar missie door te testen, inspecteren, certificeren en adviseren. Met veiligheid als eerste en belangrijkste randvoorwaarde, helpen wij onze partners in uiteenlopende sectoren de continuïteit van processen te borgen, zodat zij doorlopend optimaal kunnen presteren met behoud van kwaliteit.

Bij het uitvoeren van onze missie hebben we speciale aandacht voor het samenspel tussen:

  • Technologie en apparatuur
  • Normen en praktijk
  • Mentaliteit en gedrag

Pagina delen