Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Ontdek de DEKRA certificaten database

DEKRA certificeert producten, organisaties en personen in verschillende sectoren.Als een product, organisatie of persoon de toetsing tegen een norm succesvol heeft afgesloten, ontvangt deze een certificaat. Via onderstaande databases kunt u inzicht krijgen in deze certifcaten

Productcertificatie

Productcertificatie

De aanschaf van een product dat DEKRA gecertificeerd is geeft u de volledige zekerheid dat het product voldoet aan de relevante normen. Het betekent dat een professionele certificatie-instelling het product grondig heeft gescreend. Dat bespaart u tijd en geld! Een geruststellende gedachte in een wereld vol met steeds groter wordende productassortimenten en een groeiende complexiteit van producten.

Naar database
Gecertificeerde organisaties

Gecertificeerde organisaties

We zijn onze certificatendatabase aan het updaten. Mocht u de status van een certificaat willen opvragen, stuur aub een verzoek via het contactformulier of mail naar audit.nl@dekra.com. Excuses voor het ongemak.

Meer over DEKRA Audit
Gecertificeerde personen

Gecertificeerde personen

We zijn onze certificatendatabase aan het updaten. Mocht u de status van een certificaat willen opvragen, stuur aub een verzoek via het contactformulier of mail naar person-certification.nl@dekra.com. Excuses voor het ongemak.

Meer over DEKRA Audit
Pagina delen