Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Greenpapers

Inzicht in veiligheid

Wilt u echt de diepte in? In onze Greenpapers verkennen verschillende experts een veiligheidsthema tot in detail. Door ervaringen uit het veld te combineren met best practices geven we inzicht in relevante onderwerpen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

The future of cyber security greenpaper

The future of cyber security

Het level van vertrouwen dat gebruikers hebben in cyber security is nog nooit zo laag geweest. Waar begint u om het vertrouwen in de cyberveiligheid van uw bedrijf terug te winnen en te behouden? Ontdek het in onze uitgebreide greenpaper.

Radio Equipment Directive greenpaper download

Radio Equipment Directive Greenpaper

Bent u op de hoogte van de nieuwe richtlijn 2014/53/EU? Bekijk onze greenpaper en ontdek alles over de nieuwe scope, de verantwoordelijkheden van operators, markttoegang en de compliance assessment procedures.

eCall veiligeidssysteem

Zo redt het eCall veiligheidssyteem levens

Een eCall systeem redt de levens van automobilisten: alleen all in Europa voorkomt dit veiligheidssysteem jaarlijks honderden dodelijke slachtoffers. Na een ongeval belt eCall automatisch de hulpdiensten. Meer weten over de voordelen? Bekijk hier ons uitgebreide greenpaper.

Pagina delen