Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Verlichting

Verlichting

Wij ondersteunen uw innovaties in verlichting

Verlichting

Veilig is verlichting die zich aanpast aan elk moment

De verlichtingsindustrie ontwikkelt zich in hoog tempo en de concurrentie in de markt neemt toe. In een sterk geprofessionaliseerde industrie zijn het de producten en onderdelen van hoge kwaliteit die de grootste kans hebben op grote schaal te worden ingezet.

Verlichting is een integraal onderdeel geworden van het ontwerp, de contractering en de bouw van nieuwe gebouwen. Klanten willen zeker weten dat uw producten veilig en duurzaam zijn. Tegelijkertijd worden meetgegevens en big data van cruciaal belang in het onderscheiden van de concurrentie. De opkomst van nieuwe, duurzamere technologieën en werkmethoden legt een grotere nadruk op human-centric verlichting, maar vereist complexere testmethoden.

Aan uw zijde van ontwerp tot levering

Of u zich nu bezighoudt met openbare verlichting, huishoudelijke of professionele apparaten of retrofit, wij helpen u als full service provider met de uitdagingen die strenge veiligheids-, EMC-, wettelijke en wireless keuringen met zich meebrengen. Wij ontwikkelen een op maat gemaakte aanpak die rekening houdt met uw specifieke vereisten. Ons DEKRA LED Performance keurmerk en het ENEC+ keurmerk kunnen u helpen uw producten te onderscheiden van de concurrentie en te voldoen aan de groeiende reeks energie-efficiëntievereisten.

Onze experts werken dagelijks met de meest complexe fotometrische concepten, zoals lamp efficacy en lichtverdeling. Dankzij ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde laboratoria krijgt u toegang tot allerlei markten, waar u zich ook bevindt. Als voorloper op het gebied van nieuwe technologieën, zoals LED, OLED, LASER en normen als ZHAGA en cyber security en privacy, investeren wij voortdurend in het updaten van onze kennis en u te voorzien van actuele informatie en trainingsmogelijkheden. Onze laboratoria zijn geaccrediteerd door de RvA (ondertekend door ILAC) en kunnen onder andere ENEC, CB, RvA, Energy Star en Zhaga diensten verlenen.

Onze experts komen graag met u in contact

Jacob Nuesink
separator

Jacob Nuesink

DEKRA Product Testing

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen