arbeidsveiligheid certificaat
DEKRA Audit

Hoe creëer je in alle denkbare scenario's een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers?

Arbeidsveiligheid

Een vertrouwde partner in veiligheid

Een gezonde en veilige werkplek is van levensbelang voor u en uw medewerkers. Wij bieden oplossingen die verder gaan dan de norm. Wij verzorgen assessments op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid. Zodat u weet dat uw processen op orde zijn en uw controlesystemen werken zoals ze moeten. Door samen met u risico's inzichtelijk en beheersbaar te maken, werken wij aan veiligheid op weg, op het werk en thuis.

Certificering voor bedrijven in de installatie en bouw wordt steeds belangrijker

DEKRA certificeert installatie- en bouwbedrijven volgens internationale en nationale normen. Een certificaat voor arbeidsveiligheid maakt kwaliteit en veiligheid meetbaar en zorgvuldigheid aantoonbaar. Daarnaast geeft het uw opdrachtgever de garantie dat u aan de gestelde eisen voldoet. Een goed opgezet managementsysteem onderstreept het belang dat uw organisatie waarde hecht aan kwaliteit en veiligheid. DEKRA werkt met vastgestelde internationale en landelijke richtlijnen en normen die staan voor continue procesverbetering en een vermindering van de veiligheidsrisico's.
DEKRA is binnen verschillende brancheorganisaties gesprekspartner voor de verdere ontwikkeling van de normen, samen met, bijvoorbeeld, schemabeheerders. We nemen deel aan normencommissies en nemen zitting in verschillende colleges van deskundigen binnen de installatiesector. Daarnaast werkt DEKRA doorlopend aan het ontwikkelen van nieuwe diensten voor bestaande en nieuwe doelgroepen. Ook werken we samen met verschillende brancheorganisaties in de sector, waaronder Uneto-VNI, KvINL, KOMO, Koninklijke NEN.
Uitgelichte normen voor arbeidsveiligheid
Arbeidsveiligheid blogs

7 Resultaten

19 dec 2023 Audit
Veiligheidsladder trede 4
Wilt u onderstrepen hoe sterk de veiligheidscultuur binnen uw organisatie is? Dan kunt u dit via certificatie van de treden op de veiligheidsladder aantonen.
Bekijk artikel
12 okt 2023 Audit
Veiligheidsladder trede 3
Wat houdt trede 3 van de veiligheidsladder in? Is het verplicht te voldoen aan trede 3? En hoe kunt u zich hiervoor laten certificeren? Ontdek er hier meer over.
Bekijk artikel
11 okt 2023 Audit
Veiligheidsladder trede 2
Meer weten over de veiligheidsladder trede 2? Lees en ontdek hier meer over de veiligheidsladder trede 2 en hoe DEKRA u kan helpen in het certificeren hiervan.
Bekijk artikel
03 okt 2023 Audit
Wat is ISO 45001?
Wat houdt de norm precies in? In deze blog geven we uitleg over ISO 45001. We hebben de FAQ (meest gestelde vragen) van ISO 45001 én antwoorden op een rij gezet.
Bekijk artikel
30 jun 2023 Audit
SCL (Safety Culture Ladder): de 4 varianten 
Als u aan de slag wilt met de SCL bepaalt u zelf voor welke variant u kiest. In deze blog verkrijgt u meer info over de 4 verschillende varianten van de SCL.
Bekijk artikel
08 feb 2023 Audit
Audit veiligheidsladder
iedt u uw werknemers een veilige werkomgeving? De veiligheidsladder geeft u inzicht in het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers in uw bedrijf.
Bekijk artikel
02 jan 2023 Audit
Veiligheid op de werkvloer
Doet uw organisatie er voldoende aan om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen? Ongevallen zitten vaak in een klein hoekje en kunnen grote gevolgen hebben voor
Bekijk artikel
Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact
DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem