schadeafhandeling letsel
DEKRA Personenschade

Heeft u professionele ondersteuning nodig bij de afhandeling van letselschade?

Schadeafhandeling bij letsel

Deskundige schadeafhandeling personenschade

Ongevallen met letsel of andere gezondheidsschade kunnen leiden tot complexe schadedossiers. De gevolgen van een ongeval met persoonlijk leed zijn vaak langdurig en erg divers. Bovendien spelen er vaak veel emoties rond persoonlijk letsel. DEKRA heeft een gespecialiseerd team dat de afhandeling van letselschade graag van u overneemt, vanaf de eerste melding tot de sluiting van het dossier.

Of het nu gaat om een beperkte verwonding, tijdelijke arbeidsongeschiktheid, blijvende invaliditeit of overlijden; elk letselschadedossier behandelen wij met evenveel zorg. Terwijl wij het schadeproces professioneel doorlopen, staan wij garant voor een persoonlijke aanpak. Het slachtoffer hoort immers centraal te staan. Wij begrijpen dat veel informatie privacygevoelig is en u kunt te allen tijde rekenen op onze integriteit.

Flexibele schil

Heeft u voor korte of langere tijd behoefte aan extra capaciteit? De flexibele schil is een dienstverlening vanuit Claims services waar we als ‘flexibele schil’ fungeren voor de schadeafdeling van de opdrachtgever. Wij nemen de gehele/of een deel van de instroom van dossiers over met ons team. Dit team kunnen we goed en snel inrichten vanwege het feit dat we, naast het vaste claims team, kunnen opschalen met schadebehandelaars van DEKRA People.

Run off

Wanneer u wilt stoppen met (een deel) van uw portefeuille, betekent dit niet automatisch het einde van uw verplichtingen. Vaak zijn nog niet al uw claims volledig afgehandeld en mogelijk zijn nog niet alle schades gemeld. Actief run off claims management helpt om de druk op zowel uw financiële reserves als uw schademanagement zo laag mogelijk te houden en DEKRA kan u daarbij van dienst zijn.
U kunt ons inschakelen voor de schadebehandeling binnen run off verzekeringsportefeuilles. U krijgt van ons de garantie van behoud van kwaliteit en uitstekende dienstverlening.
Het waarderen van uw schadereserves, ook van nog niet gemelde schades, vergt specialistische kennis die DEKRA in huis heeft. Met een zorgvuldige waardering beheerst u de schadelast en beperkt u de noodzaak voor (te) grote kapitaal reserveringen.