Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Kwaliteitsmanagement

DEKRA Audit

Wilt u uw klanten ervan verzekeren dat uw organisatie werkt met hoogwaardige kwaliteitssystemen?

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteit als strategische keuze in uw organisatie

Klanten stellen hoge eisen aan uw producten en diensten en u dus ook. Een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem biedt het vertrouwen dat uw bedrijf een constante hoge kwaliteit levert en vormt zo een belangrijke basis voor zakelijk succes. Certificering door ons team van experts garandeert bovendien dat uw kwaliteitssysteem voldoet aan de nationale en internationale standaarden die gelden binnen uw branche.

DEKRA brengt u zekerheid in kwaliteit. Onze auditoren helpen u op basis van hun brede expertise en jarenlange ervaring richtlijnen te implementeren, risico's te beperken en kwaliteit als vaste waarde in alle bedrijfsprocessen te integreren.

Uitgelichte kwaliteitsnormen

Geen resultaten gevonden.

Overige normen en kwaliteitslabels in het kort

Bedrijven die aan Defensie leveren moeten naast standaard kwaliteitseisen vaak aan aanvullende voorwaarden voldoen. Daaronder vallen ook de door de NAVO ontwikkelde AQAP-normen (Allied Quality Assurance Publications), die vooral betrekking hebben op militair materieel.

Meer weten?

Patrick Brom

separator
+31 88 96 83016
separator

BOVAG stelt strenge eisen aan zijn leden op het gebied van kwaliteit. Als schadeherstelbedrijven het BOVAG Keurmerk willen voeren moeten ze voldoen aan de kwaliteitseisen voor BOVAG Schadeherstelbedrijven. DEKRA toetst of organisaties daadwerkelijk aan deze eisen voldoen en reikt het BOVAG Certificaat uit.

Meer weten?

Kevin Klijn

Regio Zuid en West Nederland

separator
+31 88 96 83016
separator

De FOCWA (Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven) hanteert voor haar leden een eigen kwaliteitsnorm: de FOCWA standaard. Het certificeringstraject bestaat uit een zelf-assessment en een verificatie-audit door een auditor van een onafhankelijke partij zoals DEKRA.

Meer weten?

Kevin Klijn

Regio Zuid en West Nederland

separator
+31 88 96 83016
separator

Heeft u een bedrijf in de logistieke sector? Dan is het Keurmerk Transport & Logistiek haast onmisbaar. Dit is een overkoepelend keurmerk voor het goederenvervoer over de weg. Zowel grote als kleine transportbedrijven kunnen met het keurmerk hun vakmanschap laten zien.

Het Keurmerk Transport & Logistiek is gebaseerd op het bekende managementmodel van het Instituut voor Nederlandse Kwaliteit (INK). De eisen die het keurmerk stelt zijn samengesteld aan de hand van de negen managementaandachtsgebieden van het INK-model. Deze aanpak waarborgt continue kwaliteitsverbetering voor én door keurmerkhouders.

Met het certificaat van het Keurmerk Transport & Logistiek kunnen bedrijven aantonen te voldoen aan de eisen die het reglement stelt. Het certificaat toont kwaliteit en biedt daarnaast een verbeterde concurrentiepositie. Ook zorgt het keurmerk ervoor dat er kritisch naar de bedrijfsvoering gekeken wordt. Zo wordt het veel duidelijker waar kansen én verbeterpunten liggen.

Waarom kiezen voor certificering door DEKRA?

  • Wanneer u gelijktijdig voor meerdere kwaliteitseisen door ons gecertificeerd wordt, kunnen wij het traject combineren. Hiermee bespaart u tijd en kosten.
  • DEKRA biedt logistieke dienstverleners combinaties van het keurmerk Transport & Logistiek en schema's als: ISO 9001, ISO 14001, VCA, GMP+ en de hygiënecode Transport.
  • DEKRA heeft 90 jaar (audit)ervaring. Hierdoor zijn wij constant op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en eisen.
  • Wij bieden u een persoonlijke aanpak. Zo werkt u voortdurend samen met hetzelfde projectteam en heeft u contact met één vast aanspreekpunt.

Meer weten?

Kevin Klijn

Regio Zuid en West Nederland

separator
+31 88 96 83016
separator

Wilt u als taxiondernemer aantonen dat uw bedrijf voor kwaliteit staat? Het TX-Keur is het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer. Dit keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer. Consumenten en opdrachtgevers zijn dan verzekerd van kwaliteit. Daarnaast onderscheidt u zich met dit certificaat van uw concurrenten. Welke TX-Keur is van toepassing op uw taxibedrijf?

  • Het TX-Keur voor vervoer door taxibedrijven met personeel, dit reglement is uitsluitend bedoeld voor taxibedrijven met personeel.
  • Het TX-Keur voor vervoer door taxibedrijven zonder personeel, dit reglement is uitsluitend van toepassing op zelfstandigen zonder personeel.

Meer weten?

Kevin Klijn

Regio Zuid en West Nederland

separator
+31 88 96 83016
separator

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

+31 88 96 83016
Pagina delen
Vraag direct een offerte aan