BORG inbraakbeveiliging
DEKRA Audit

Wilt u als beveiligingsbedrijf aantonen dat u gecertificeerde inbraakbeveiliging levert?

BORG Inbraakbeveiliging

Betrouwbaarheid gegarandeerd

Als beveiligingsbedrijf weet u dat u alle kennis en kunde in huis hebt om panden optimaal te beveiligen tegen inbraak. Maar hoe overtuigt u (potentiële) klanten van uw deskundigheid? Met het BORG certificaat voor inbraakbeveiliging levert u onafhankelijk bewijs van uw vakmanschap en betrouwbaarheid. Het certificaat is opgedeeld in een productcertificaat voor bouwkundige inbraakbeveiliging en een voor het leveren van alarminstallaties.

Het BRL BORG-inbraak certificaat is gebaseerd op het certificatieschema BORG Beveiligingsbedrijf. Als onafhankelijke certificerende instantie toetst DEKRA of uw bedrijf voldoet aan de criteria van dit schema. Is dit inderdaad zo, dan voorzien we u van een BORG-certificaat en -opleveringsbewijs. Zo kunt u als beveiligingsbedrijf niet alleen aantonen dat uw personeel over de juiste capaciteiten beschikt, maar ook dat uw systemen betrouwbaar zijn en volgens de geldende installatievoorschriften worden onderhouden. Met een BORG-certificaat kunt u uw prospects sneller overtuigen van uw deskundigheid. U komt daarnaast eerder in aanmerking voor een plek op de shortlist van verzekeraars.

Waarom certificering door DEKRA?

Als onafhankelijke instantie kan DEKRA u begeleiden in het hele certificeringstraject. Ervaren auditoren met kennis van uw branche toetsen of uw bedrijf voldoet aan alle criteria van het certificeringsschema. Is dit inderdaad zo, dan reiken we het BORG-certificaat en -opleveringsbewijs uit. Zo kunt u als beveiligingsbedrijf niet alleen aantonen dat uw personeel over de juiste capaciteiten beschikt, maar ook dat uw systemen betrouwbaar zijn en volgens de geldende installatievoorschriften worden onderhouden. Niet alleen klanten en prospects stellen zo’n certificaat op prijs, ook verzekeraars hechten er veel waarde aan.