Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Keurmerk beveiliging

DEKRA Audit

De kwaliteit en betrouwbaarheid van uw beveiligingswerkzaamheden garanderen?

Offerte aanvragen

Keurmerk beveiliging

Bedrijfsveiligheid in veilige handen

Dag en nacht zorgen beveiligingsbedrijven voor mobiele surveillance, alarmopvolging, receptie- en portiersdiensten. Ontdek hier hoe wij het kwaliteitsniveau van deze diensten toetsen voor beveiliginsorganisaties.

Keurmerk beveiliging DEKRA

Een bedrijf dat zijn beveiliging uitbesteedt, wil zeker weten dat het te maken heeft met een betrouwbare partij. Het VPB keurmerk is in het leven geroepen om verdere professionalisering in de beveiligingsbranche te bewerkstelligen en kwaliteit te garanderen. DEKRA kan vaststellen of een bedrijf aan alle eisen van het keurmerk voldoet.

Het VPB keurmerk is bestemd voor beveiligingsorganisaties die ten behoeve van derden beveiligingswerkzaamheden verrichten, zoals het bewaken van de veiligheid van personen en goederen of ordebewaring op terreinen en in gebouwen. Het keurmerk is een waarborg voor zorgvuldige dienstverlening door een professionele organisatie.

Welk type keurmerken voor beveiliging geven we uit?

  • Keurmerk Beveiliging: bedoeld voor de werkzaamheden van beveiligingsorganisaties vallend onder de ND-vergunning
  • Keurmerk Flexbedrijven: bedoeld voor uitzend- en/of detacheringsbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het leveren van vakbekwaam en betrouwbaar personeel aan beveiligingsorganisaties
  • Keurmerk Geld- en waardtransport: bedoeld voor de categorie beveiligingsbedrijven die geld en goederen van grote waarde en met een beperkt volume vervoeren.

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

Patrick Brom
separator

Patrick Brom

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen