Keurmerk beveiliging
DEKRA Audit

De kwaliteit en betrouwbaarheid van uw beveiligingswerkzaamheden garanderen?

Keurmerk beveiliging

Bedrijfsveiligheid in veilige handen

Dag en nacht zorgen beveiligingsbedrijven voor mobiele surveillance, alarmopvolging, receptie- en portiersdiensten en evenementenbeveiliging. Met een Keurmerk Beveiliging wordt het kwaliteitsniveau van verschillende soorten beveiligingsdiensten getoetst. Ontdek hier welk type keurmerk past bij uw type organisatie.

Een bedrijf dat zijn beveiliging uitbesteedt, wil zeker weten dat het te maken heeft met een betrouwbare partij. Het Keurmerk Beveiliging is in het leven geroepen om verdere professionalisering in de beveiligingsbranche te bewerkstelligen en kwaliteit te garanderen. DEKRA kan vaststellen of een bedrijf aan alle eisen van een keurmerk voldoet.
Het Keurmerk Beveiliging is bestemd voor beveiligingsorganisaties die ten behoeve van derden beveiligingswerkzaamheden verrichten, zoals het bewaken van de veiligheid van personen en goederen of ordebewaring op terreinen en in gebouwen. Het keurmerk is een waarborg voor zorgvuldige dienstverlening door een professionele organisatie.

Welk type keurmerken voor beveiliging geven we uit?

  • Keurmerk Beveiliging: Voor de reguliere en meest voorkomende vormen van manbewaking. Denk aan toegangscontrole, objectbeveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging, etc.
  • Keurmerk Evenementenbeveiliging: Voor het beveiligingsbedrijven die als hoofdaannemer evenementen beveiligen.
  • Keurmerk Flexbedrijven: Voor bedrijven gespecialiseerd in het leveren van vakbekwaam, gescreend en geüniformeerd beveiligingspersoneel aan een andere beveiligingsorganisatie.
  • Keurmerk Geld- en waardtransport: Voor bedrijven die logistieke oplossingen bieden aan banken, overheden en retail, zoals geld- en waardevervoer, verwerking van papier- en muntgeld, servicing van geldautomaten, etc.