Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

BRL 6000 certificering

DEKRA Audit

Voldoen uw installaties aan de wettelijke eisen binnen de installatiesector?

BRL 6000 certificering

Bewijs van vakmanschap

BRL 6000 keurmerk

Een veilig pand is gebouwd op vakmanschap: aannemers en installateurs die weten wat ze doen. Maar hoe toont u uw vakmanschap als veel van uw installaties juist netjes uit het zicht worden geplaatst? Het BRL 6000 kwaliteitskeurmerk is het bewijs dat u alle kennis en kunde in huis hebt om installatie(s) te ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden volgens de richtlijnen van het Bouwbesluit en overige wet- en regelgeving.

Laat zien waar u goed in bent

De BRL 6000 bestaat uit een algemeen deel waaraan elk gecertificeerd installatiebedrijf moet voldoen en meer dan 20 bijzondere delen, voor uiteenlopende vakdisciplines. Zo’n bijzonder deel geldt bijvoorbeeld elektrotechnische installaties, gas-technische installaties, leidingwaterinstallaties of bodemenergiesystemen (BES). U kunt zich naast de algemene certificatie dus specifiek laten certificeren voor alle vakgebieden waarin u werkzaam bent. Bovendien kunt u daarbij kiezen voor ontwerp, installatie of onderhoud, of een combinatie van die werkzaamheden. Tot slot wordt er onderscheid gemaakt in de grootte van de installaties en de fase van het bouwproces waarin u actief bent. Zo kunt u met uw BRL 6000 certificaat precies laten zien waar u goed in bent.

BRL 6000 certificaat bij DEKRA maakt deskundigheid zichtbaar

Bij DEKRA helpen we u om uw professionaliteit en vakbekwaamheid als installateur zichtbaar te maken. Bij de BRL 6000 certificering doen we dat vooral door controle op het eindproduct: het opgeleverde systeem of de installatie. We besteden aandacht aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en toetsen ze aan hoge standaarden, zoals een gezond binnenklimaat. Zo bouwen we samen aan vertrouwen in de bouwsector.

BRL 6000 certificaat

Het BRL 6000 keurmerk omvat:

  • ontwerp, installatie en beheer van installaties;
  • elektrotechnische installaties;
  • gastechnische installaties;
  • leidingwaterinstallaties;
  • Bodem Energie Systeem (BES).

Waarom certificering door DEKRA?

DEKRA verzorgt graag de BRL 600-certificering voor u. Hierbij combineren we een persoonlijke aanpak met onze gedetailleerde kennis over de normen en wettelijke eisen waaraan uw installatie moet voldoen. Onze auditoren zijn ervaren, verstaan hun professie en spreken de taal van uw bedrijf. We leveren een hoge kwaliteit dienstverlening, hebben zitting in verschillende normcommissies en kunnen u meerdere product- en/of systeemdiensten tegelijk aanbieden. Voor u betekent dit dat u op efficiënt en kostenbewuste wijze een enkelvoudig of meervoudig certificeringstraject kunt ingaan.

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

Regio Zuid en West Nederland

Kevin Klijn
separator

Kevin Klijn

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Regio Noord en Oost Nederland

Christiaan de Wind
separator

Christiaan de Wind

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen