Draadloze technologie testen bij DEKRA Product testing
DEKRA Product Testing

Hoe garandeert u de veiligheid van draadloze apparaten?

Draadloze technologie

Ontdek ons wereldwijd netwerk aan laboratoria en testomgevingen

De integratie van draadloze technologieën maakt allerlei nieuwe apparaten en applicaties mogelijk, zoals connected cars, smartphones, wearables, smart cities, smart grids, smart homes en eHealth devices. DEKRA zorgt ervoor dat mobiele en draadloze apparaten voldoen aan de verwachte niveaus van interoperabiliteit, veiligheid, beveiliging en betrouwbaarheid.

Testfaciliteiten voor draadloze technologie in alle belangrijke regio's

Wij maken gebruik van een groot netwerk van testfaciliteiten en -laboratoria en zijn daarmee aanwezig in alle belangrijke regio's. Mede dankzij onze deskundige en bekwame experts bieden wij een compleet en uitgebreid portfolio van testen aan. Dit betreft o.a. verplichte testen, testen voor conformiteit, interoperabiliteit, prestaties, certificatie, fitness-for-use en veldtesten voor allerlei draadloze technologieën, zoals GSM, GPRS, HSPA, UMTS, LTE, LTE-A, Bluetooth®, Wi-Fi™, RFID, NFC, LoRa, Airfuel, EMVCO, ULE, Sigfox, AllJoyn, OCF en Mirrorlink.
Accreditaties en erkenningen
Bij DEKRA Product Testing bieden we hoogwaardige en betrouwbare diensten. We vinden het belangrijk te beschikken over de laatste kennis en zorgen dat onafhankelijke derden erkennen dat wij op een correcte en verantwoordelijke manier omgaan met testen en certificeren. Meer weten? Bekijk hier al onze accreditaties en erkenningen,

Alles weten over wireless testing bij DEKRA?