Wireless testing draadloze technologie
DEKRA Product Testing

Hoe zorgt u ervoor dat draadloze apparaten in alle situaties optimaal presteren?

Wireless Testing

Ervoor zorgen dat uw draadloze producten en apparaten, inclusief radiomodules, verbinding maken, samenwerken en goed presteren

DEKRA's draadloze testspecialisten zorgen ervoor dat uw producten met elkaar verbinden en samenwerken en dat ze hun radiomogelijkheden correct gebruiken, volgens nationale en internationale normen.

Over draadloos testen

DEKRA's draadloze testspecialisten zijn ervaren en goed geïnformeerde experts, die er voor zorgen dat uw draadloze producten op de juiste manier verbinding maken en dat ze hun radiomogelijkheden op de juiste manier gebruiken. Connectiviteit en draadloze testdiensten zijn nodig om ervoor te zorgen dat de producten van onze klanten naar behoren functioneren en dat ze werken zoals ze zijn ontworpen.
Garanderen dat aan de wettelijke eisen wordt voldaan, betekent niet altijd dat een product naar behoren functioneert of dat het interoperabel is met alle andere apparaten waarmee het verbinding moet maken. Veel radiotechnologieën hebben bijvoorbeeld een standaardlijst van eisen waaraan producten moeten voldoen om te mogen verklaren dat zij een bepaalde technologie gebruiken. Daarom moeten alle producten die gebruik maken van een radiofrequentie-interface voldoen aan functionele, interoperabiliteits- en praktijktestvereisten die verder gaan dan de wettelijke basisvereisten, zodat fabrikanten kunnen garanderen dat hun producten verbinding kunnen maken met en volledig functioneel zijn met andere producten of openbare netwerken.
Dankzij DEKRA's grondige en wereldwijd erkende draadloze en connectiviteitstesten kunnen onze klanten meer markten betreden en kunnen hun producten duidelijk gemarkeerd worden als een 'compatibel' apparaat om gebruikers gerust te stellen.
Waarom testen bij DEKRA?
Technische kennis van vele testmethoden

Diepgaande en technische kennis van testmethoden en -normen, inclusief tools voor prestatietests die wij zelf ontwikkelen en die erkend worden door netwerkexploitanten over de hele wereld

Testen voor wireless en interoperabiliteit

Breed scala aan testen voor wireless en interoperabiliteit, en grondige kennis van draadloze netwerken.

Uitgebreid serviceportfolio

Uitgebreid serviceportfolio met een aanvullend aanbod van diensten met betrekking tot verplichte testen.

On-site testing

Wij bieden on-site testen, ook bij uw faciliteiten, en trainingen.