Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Wireless testing draadloze technologie

DEKRA Product Testing

Hoe zorgt u ervoor dat draadloze apparaten in alle situaties optimaal presteren?

Wireless Testing

Ervoor zorgen dat uw draadloze producten en apparaten, inclusief radiomodules, verbinding maken, samenwerken en goed presteren

DEKRA's draadloze testspecialisten zorgen ervoor dat uw producten met elkaar verbinden en samenwerken en dat ze hun radiomogelijkheden correct gebruiken, volgens nationale en internationale normen.

De voordelen van wireless testing

  • Zorgt ervoor dat uw draadloze producten onderling verbinding maken en samenwerken

  • Zorgt ervoor dat uw draadloze producten hun radiomogelijkheden correct gebruiken

  • Bewijst dat de prestaties van uw product verder gaan dan de informatie in het gegevensblad

  • Bevestigt dat uw producten functioneren zoals ze werden ontworpen

  • Naleving van functionele, interoperabiliteits- en praktijkbeproevingseisen

  • Garandeert dat uw producten verbinding maken met andere apparaten en openbare netwerken

  • Gemakkelijke toegang tot wereldmarkten

Over draadloos testen

Wireless testing

DEKRA's draadloze testspecialisten zijn ervaren en goed geïnformeerde experts, die er voor zorgen dat uw draadloze producten op de juiste manier verbinding maken en dat ze hun radiomogelijkheden op de juiste manier gebruiken. Connectiviteit en draadloze testdiensten zijn nodig om ervoor te zorgen dat de producten van onze klanten naar behoren functioneren en dat ze werken zoals ze zijn ontworpen.

Garanderen dat aan de wettelijke eisen wordt voldaan, betekent niet altijd dat een product naar behoren functioneert of dat het interoperabel is met alle andere apparaten waarmee het verbinding moet maken. Veel radiotechnologieën hebben bijvoorbeeld een standaardlijst van eisen waaraan producten moeten voldoen om te mogen verklaren dat zij een bepaalde technologie gebruiken. Daarom moeten alle producten die gebruik maken van een radiofrequentie-interface voldoen aan functionele, interoperabiliteits- en praktijktestvereisten die verder gaan dan de wettelijke basisvereisten, zodat fabrikanten kunnen garanderen dat hun producten verbinding kunnen maken met en volledig functioneel zijn met andere producten of openbare netwerken.

Dankzij DEKRA's grondige en wereldwijd erkende draadloze en connectiviteitstesten kunnen onze klanten meer markten betreden en kunnen hun producten duidelijk gemarkeerd worden als een 'compatibel' apparaat om gebruikers gerust te stellen.

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

Pagina delen