Stage lopen bij DEKRA
DEKRA Carrière

Tijdens je studie praktijkervaring opdoen en leren van experts?

Stages en bijbanen

Tijdens je studie relevante werkervaring opdoen? Bij DEKRA krijg je de kans om mee te werken aan een veilige en duurzame wereld. We zijn een grote, internationale organisatie waar je veel kan leren. Over het reilen en zeilen binnen een bedrijf, maar ook over vakinhoudelijke onderwerpen. Van elektrotechniek tot bedrijfskunde en van mechatronica tot marketing of ICT: voor vrijwel elke student kunnen wij een passende stage, bijbaan of een geschikt werk-leertraject vinden. Bekijk de mogelijkheden!

Starters

Heb jij net je diploma behaald? DEKRA biedt verschillende mogelijkheden om in te stromen op de arbeidsmarkt.

Wat doet DEKRA?

DEKRA zorgt voor veiligheid en duurzaamheid. Op het werk, thuis en onderweg. We testen, inspecteren en certificeren en zorgen er daarmee voor dat (elektrische) apparaten thuis veilig gebruikt kunnen worden, werkplekken veilig en gezond zijn en we ons op veilige en duurzame manieren van A naar B kunnen verplaatsen. Ontstaat er ondanks aandacht voor veiligheid toch schade? Dan hebben wij experts die de schade onderzoeken en afhandelen. Lees hier meer over wie we zijn en wat we doen.
Als stagiair bij DEKRA krijg je de kans om mee te werken aan een veilige en duurzame wereld. Voor vrijwel elke student kunnen wij een passende stage, bijbaan of een geschikt werk-leertraject vinden.