Stage lopen bij DEKRA
DEKRA Carrière

Als stagiair stage lopen bij een A-werkgever

Stage lopen bij DEKRA

Als stagiair bij DEKRA krijg je de kans om mee te werken aan een veilige en duurzame wereld. DEKRA is een grote internationale organisatie waar je veel kan leren. Over het reilen en zeilen binnen een bedrijf, afdeling en team, maar ook over vakinhoudelijke onderwerpen. Van elektrotechniek tot bedrijfskunde en van mechatronica tot marketing of ICT: voor vrijwel elke student kunnen wij een passende stage vinden.

Waarom een stage bij DEKRA?

Met bijna 50.000 medewerkers verspreid over de hele wereld ervaar je bij DEKRA de dynamiek van een internationaal bedrijf. In Nederland hebben we verschillende locaties en afdelingen, met experts op uiteenlopende gebieden. Op basis van je studierichting en interesses zorgen we ervoor dat je op de juiste plek terecht komt.
Het team waarin je komt te werken, geeft je de ruimte en begeleiding die nodig is om het vak te verkennen dat je later wilt gaan uitvoeren. Je leert bij ons dus niet van één collega, maar altijd van een heel team. Daarnaast heb je een stagebegeleider; jouw eerste aanspreekpunt, waar je altijd bij terecht kan.
We zijn trots op ons bedrijf en ons vak, dus we laten je graag zoveel mogelijk zien. Meekijken is leuk, maar meedoen nog veel leuker. Daarom proberen we je vanaf de eerste dag mee te laten werken.

Twan Kloosterman - Stagiair Werktuigbouwkunde

“Ik heb onderzoek gedaan naar een robot die wordt gebruikt om generatoren te inspecteren. Robotica vind ik super interessant en ik heb veel geleerd van mijn collega's die allemaal expert zijn in elektronica en mechatronica.”

Stage bij DEKRA:

  • Leren van ervaren experts bij een internationaal bedrijf;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Vanaf dag één zelf aan de slag;
  • Een stagevergoeding van €350 per maand (full time).
Wil je stagelopen bij hét expertisebedrijf op het gebied van veiligheid en duurzaamheid? Bekijk dan onze stages of whatsapp met onze recruiters​. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.