DEKRA recruiters
DEKRA Carrière

Leer onze recruiters kennen en kom in contact

Maak kennis met onze recruiters

Wanneer je bij DEKRA solliciteert, kom je eerst in contact met onze recruiters. Zij plannen een gesprek met je in om kennis te maken. Wel zo fijn dus om alvast te weten bij wie je aanschuift. Daarom stellen onze recruiters zich graag aan je voor. Ook vertellen ze je hoe je sollicitatieproces bij DEKRA eruit ziet.

Maak kennis met Minke

Ben je op zoek naar een passende baan? Dan wil je natuurlijk dat het totaalplaatje klopt. En dat plaatje is voor iedereen anders. Wat maakt een baan uitdagend voor jou? Wanneer ga jij met plezier naar je werk? Wanneer is voor jou de dag geslaagd? Ik vind het belangrijk om jouw wensen, verwachtingen en ambities te horen. Want ik ben op zoek naar de geschikte collega en jij naar een interessante werkgever. Ik ga graag met je in gesprek om te zien of we een match hebben. En natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw verhaal!

Maak kennis met Jaimie

Volg je gevoel! Dat is ook wat ik heb gedaan. Ik ben begonnen als support office medewerker bij DEKRA en nu heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien als recruiter. Wil jij ook jouw ambitie volgen en hierin de mogelijkheid krijgen? Dan zou ik graag met jou de zoektocht willen aangaan om te kijken waar jouw ambitie ligt en op die manier een passende functie te vinden binnen DEKRA. Ik kijk ernaar uit om hier samen iets moois van te maken!

We komen graag met je in contact

Wil je eerst contact opnemen om de mogelijkheden van werken bij DEKRA te bespreken? Geen probleem! Stuur ons een mail of neem contact op door te bellen of appen naar een van onze recruiters.