Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

recruiters

Met wie kom je als eerste in contact?

Leer onze recruiters kennen en kom eenvoudig met ze in contact

Maak kennis met onze recruiters

Wanneer je bij DEKRA solliciteert, kom je eerst in contact met onze recruiters. Zij plannen een gesprek met je in, om kennis te maken. Wel zo fijn dus om alvast te weten bij wie je aanschuift. Daarom stellen onze recruiters zich graag aan je voor. Ook vertellen ze je hoe je sollicitatieproces bij DEKRA eruit zal zien.

Minke recruiter DEKRA

Maak kennis met Minke

Ben je op zoek naar een passende baan? Dan wil je natuurlijk dat het totaalplaatje klopt. En dat plaatje is voor iedereen anders. Wat maakt een baan uitdagend voor jou? Wanneer ga jij met plezier naar je werk? Wanneer is voor jou de dag geslaagd? Ik vind het belangrijk om jouw wensen, verwachtingen en ambities te horen. Want ik ben op zoek naar de geschikte collega, en jij naar een interessante werkgever. Ik ga graag met je in gesprek om te zien of we een match hebben. En natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw verhaal!

Bekijk Minke op LinkedIn

Patricia recruiter DERKA

Maak kennis met Patricia

Doen waar je gelukkig van wordt! Dat is wat ik belangrijk vind in mijn leven. In mijn vak als recruiter hoor ik veel mensen die mijn motto delen. Persoonlijk word ik gelukkig van mijn baan, hier haal ik veel energie uit. Ik vind het belangrijk dat mensen die ik spreek zichzelf ook de vraag stellen waar zij gelukkig van worden. Want met die informatie kan ik zorgen voor een passende baan bij DEKRA.

Vind jij net als mijn collega’s autonomie, ambitie en afwisseling belangrijk? Dan zit je hier goed, want met deze waarden kun je succesvol zijn bij DEKRA.

Bekijk Patricia op LinkedIn

Maak kennis met Lidy van DEKRA

Maak kennis met Lidy

Als Campus Recruiter help ik starters en stagiaires bij het vinden van een uitdagende baan bij DEKRA. Zo kunnen ze een vliegende start op arbeidsmarkt maken. Starten bij een nieuwe organisatie is best spannend. Daarom vind ik het belangrijk dat starters en stagiaires op de goede plek zitten. Dat ze doen waar ze gelukkig van worden. Zelf ben ik vrij recent gestart bij DEKRA en ik ervaar dat er veel ruimte voor ontwikkeling is en er volop doorgroeimogelijkheden zijn. Iets voor jou?

Bekijk Lidy op LinkedIn

We komen graag met je in contact

Wil je eerst contact opnemen om de mogelijkheden van werken bij DEKRA te bespreken? Geen probleem! Stuur ons een mail of neem contact op door te bellen of appen naar een van onze recruiters.

Bel of mail ons via:

Minke van Puijenbroek

separator
06 151 724 60
separator

Patricia van der Meij de Bie

separator
06 218 837 07
separator

Lidy Venema

separator
06 502 847 32
separator
Pagina delen