Maak kennis met onze recruiters

Wanneer je bij DEKRA solliciteert, kom je eerst in contact met onze recruiters. Zij plannen een gesprek met je in om kennis te maken. Wel zo fijn dus om alvast te weten bij wie je aanschuift. Daarom stellen onze recruiters zich graag aan je voor. Ook vertellen ze je hoe je sollicitatieproces bij DEKRA eruit ziet.

Minke van Puijenbroek
Corporate Recruiter

Ben je op zoek naar een passende baan? Dan wil je natuurlijk dat het totaalplaatje klopt. En dat plaatje is voor iedereen anders. Wat maakt een baan uitdagend voor jou? Wanneer ga jij met plezier naar je werk? Wanneer is voor jou de dag geslaagd? Ik vind het belangrijk om jouw wensen, verwachtingen en ambities te horen. Want ik ben op zoek naar de geschikte collega en jij naar een interessante werkgever. Ik ga graag met je in gesprek om te zien of we een match hebben. En natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw verhaal!

Jaimie Houtters
Campus Recruiter

Volg je gevoel! Dat is ook wat ik heb gedaan. Mijn reis bij DEKRA begon met een stage, gevolgd door mijn eerste echte baan als support medewerker. Daarna stapte ik over naar recruitment. Nu mag ik binnen dit team de rol van Campus Recruiter vervullen! Mijn focus ligt volledig op het werven van studenten en starters. Ik help je graag bij het vinden van een (afstudeer)stage die perfect bij je past, of de eerste baan waarmee je jouw carrière kickstart. Laten we samen op ontdekking gaan en onderzoeken waar jouw ambitie ligt. Ik kijk ernaar uit om hier met jou iets moois van te maken!

Mylene Verheij
Corporate Recruiter

De juiste match vinden is wat mijn werk leuk maakt. Ik ben een enthousiaste recruiter, een echt mensenmens en gedreven om de juiste kandidaten met de juiste functies te verbinden. Of je nu ervaring hebt in schadebehandeling, het vak wilt leren, of gewoon op zoek bent naar een administratieve uitdaging in deze branche, ik sta voor je klaar! Samen maken wij de zoektocht naar jouw volgende avontuur supereenvoudig; ik help je graag ontdekken welke mogelijkheden er voor jou bij DEKRA wachten.

We komen graag met je in contact

Wil je eerst contact opnemen om de mogelijkheden van werken bij DEKRA te bespreken? Geen probleem! Stuur ons een mail of neem contact op door te bellen of appen naar een van onze recruiters.