Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

recruiters

Met wie kom je als eerste in contact?

Leer onze recruiters kennen en kom in contact

Maak kennis met onze recruiters

Wanneer je bij DEKRA solliciteert, kom je eerst in contact met onze recruiters. Zij plannen een gesprek met je in om kennis te maken. Wel zo fijn dus om alvast te weten bij wie je aanschuift. Daarom stellen onze recruiters zich graag aan je voor. Ook vertellen ze je hoe je sollicitatieproces bij DEKRA eruit ziet.

Minke recruiter DEKRA

Maak kennis met Minke

Ben je op zoek naar een passende baan? Dan wil je natuurlijk dat het totaalplaatje klopt. En dat plaatje is voor iedereen anders. Wat maakt een baan uitdagend voor jou? Wanneer ga jij met plezier naar je werk? Wanneer is voor jou de dag geslaagd? Ik vind het belangrijk om jouw wensen, verwachtingen en ambities te horen. Want ik ben op zoek naar de geschikte collega en jij naar een interessante werkgever. Ik ga graag met je in gesprek om te zien of we een match hebben. En natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw verhaal!

Bekijk Minke op LinkedIn

Jaimie Houtters recruiter DERKA

Maak kennis met Jaimie

Volg je gevoel! Dat is ook wat ik heb gedaan. Ik ben begonnen als support office medewerker bij DEKRA en nu heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien als recruiter. Wil jij ook jouw ambitie volgen en hierin de mogelijkheid krijgen? Dan zou ik graag met jou de zoektocht willen aangaan om te kijken waar jouw ambitie ligt en op die manier een passende functie te vinden binnen DEKRA. Ik kijk ernaar uit om hier samen iets moois van te maken!

Bekijk Jaimie op LinkedIn

Maak kennis met Lidy van DEKRA

Maak kennis met Lidy

Als campus recruiter help ik starters en stagiair(e)s bij het vinden van een uitdagende baan bij DEKRA. Zo kun je als nieuwkomer op de arbeidsmarkt een vliegende start maken. Starten bij een nieuwe organisatie is best spannend. Daarom vind ik het belangrijk dat je als starters of stagiair(e)s op de goede plek zit. Dat je doet waar je gelukkig van wordt. Zelf merk ik dat er bij DEKRA veel ruimte is voor ontwikkeling en er volop doorgroeimogelijkheden zijn. Is dit ook iets voor jou?

Bekijk Lidy op LinkedIn

We komen graag met je in contact

Wil je eerst contact opnemen om de mogelijkheden van werken bij DEKRA te bespreken? Geen probleem! Stuur ons een mail of neem contact op door te bellen of appen naar een van onze recruiters.

Bel, app of mail ons!

Minke van Puijenbroek

separator
06 151 724 60
separator

Jaimie Houtters

separator
06 29 65 86 96
separator

Lidy Venema

separator
06 502 847 32
separator
Pagina delen