Bijbaan DEKRA
DEKRA Carrière

Een super flexibele bijbaan die goed op je cv staat!

Bijbaan

Studeer je? Dan kan je vast wat extra geld gebruiken! Met een bijbaan bij DEKRA bepaal je in overleg met je leidinggevende wanneer je komt werken. Lekker flexibel dus! Zo kun je je baan goed combineren met je studie, sport of andere hobby’s. Ondertussen doe je waardevolle werkervaring op bij een internationaal expertisebedrijf en draag je bij aan DEKRA's missie: de wereld veiliger en duurzamer maken.

Waarom een bijbaan bij DEKRA?

Een bijbaan bij DEKRA is perfect te combineren met je studentenleven. Ideaal, helemaal als je bedenkt dat we bijbanen hebben in alle takken van ons bedrijf. Dus of je nou bedrijfskunde studeert of bezig bent met elektrotechniek: grote kans dat wij een bijbaan hebben in de richting van je studie. In het team dat je gaat ondersteunen, kun je leren van ervaren experts.

Ryan Weber – Bijbaner Marketing

“Geen dag is hetzelfde: ik maak nieuwe webpagina's aan en werk aan het SEO project voor onze website, maar heb ook meegeholpen met de organisatie van een klantendag. In het marketingteam wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte voor een praatje.”

Een bijbaan bij DEKRA:

  • Is lekker flexibel;
  • Biedt veel afwisseling;
  • Geeft je inzicht in een internationaal bedrijf;
  • Staat goed op je cv.
Enthousiast? Dan horen we graag van je! Bekijk onze bijbaanvacatures of WhatsApp met onze recruiters​. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.