Automated and connected driving testen bij DEKRA automotive
DEKRA Product Testing

Hoe zorgen we op een veilige manier voor next level mobility met de laatste innovaties?

Automated and connected driving

Leider in veiligheidstests voor connected driving

Bij DEKRA geven we vorm aan standaarden en strategieën voor het testen van de nieuwste innovaties op het gebied van mobiliteit. Ontdek hoe onze specialisten u op weg helpen aan de hand van gedetailleerde testen en certificaten voor de nieuwste connected vehicles en componenten.

De toegenomen integratie van draadloze- en netwerktechnologieën maakt connectivity diensten nu al relevant in de huidige generatie voertuigen. Auto's zijn al vaak uitgerust met on-board diagnostics, mobiele diensten als eCall, en assistentiesystemen. In de zeer nabije toekomst zullen nieuwe connected car services en verdere automatisering hun intrede doen en het comfort en de veiligheid nog verder verbeteren. Maar deze ontwikkeling resulteert ook in extra eisen omtrent testen en certificeren.
Waarom DEKRA?
Wereldwijde aanpak

Wereldwijde geïntegreerde aanpak voor connected, automated en electrisch rijden.

Grote testinfrastructuur

Unieke testinfrastructuur en testontwikkelingsmogelijkheden.

De nieuwste autotechnologieën

Grote betrokkenheid in nieuwe autotechnologieën en -regelgeving.

Onze expertise

DEKRA speelt een sleutelrol in het definiëren van de veiligheid van geautomatiseerde en connected cars, zowel nu als in de toekomst. Onze unieke staat van dienst in het testen en verifiëren van zowel technologieën op het gebied van automotive als telecommunicatie geeft klanten een concurrentievoordeel in een toekomst waarin alles op de weg connected is.
We bieden een volledig scala aan laboratoriumtests, testomgevingen, veldtesten, certificeringsdiensten en marktconforme cyber security keuringen en inspecties om zowel nu als in de toekomst te voldoen aan uw test- en certificeringsbehoeften voor connected cars. Wij kunnen u helpen met belangrijke aspecten, zoals draadloze verbindingen, interoperabiliteit, elektromagnetische compatibiliteit, cyber security en functionele veiligheid.
Testen in een testomgeving
Onze unieke connected car-testomgeving in Málaga, Spanje, bootst de werking en het gedrag van connected car technologieën in de praktijk na. Daaronder vallen echte en gesimuleerde infrastructuurelementen en voertuigen, evenals replica's van elementen die een interactie hebben met apparaten tijdens het testen.
Een ideale omgeving voor R&D-tests, pre-tests en certificeringstests. Onze testomgeving in Málaga is een belangrijk onderdeel van DEKRA's internationale testnetwerk voor connected- en automated driving Een ander belangrijk onderdeel is de Lausitzring-racebaan in Duitsland: Europa's grootste, onafhankelijke testcentrum voor connected- en automated driving.
Laboratoriumtests
Veldtesten
Certificatie
Cyber security
eCall

Onze online guidance sessie

Meer weten over veiligheid en wetgeving binnen de connected driving industrie? Wij helpen u graag! Tijdens een gratis (online) sessie brengen we de vereisten voor u in kaart en kunt u gerichte vragen stellen aan onze expert. Vul hieronder het formulier in. We bellen u terug wanneer u dat uitkomt.