DEKRA People collega's
DEKRA People

Wie worden je collega's?

Collega's aan het woord

Maak kennis met de collega's van DEKRA People

Niemand die beter kan vertellen waarom werken bij DEKRA People zo leuk is, dan onze eigen collega's.

Like what you see? Kom ons team versterken! DEKRA People is altijd op zoek naar de beste interim professionals op het gebied van schadebehandeling en -acceptatie. In onderstaande video's en verhalen willen we je, vanuit een insidersperspectief, een idee geven over hoe het is om te werken bij DEKRA People.

Persoonlijke verhalen

  Het succesverhaal van Michelle bij DEKRA People

  Michelle is 33 en woont samen met haar verloofde waar ze in augustus mee gaat trouwen. Ze houdt van sport, waar ze dan ook veel mee bezig is. Michelle speelt American Football in de dames league in Nederland! Naast haar sportcarrière werkt Michelle al sinds haar start bij DEKRA People als materieel schadebehandelaar. Op de dag dat DEKRA People precies één jaar bestond, kwam Michelle in dienst and here we are, 7 jaar later! Laten we inzoomen op haar carrière bij DEKRA People.
  “Ik ben begonnen in Den Bosch, waar we intern opgeleid werden en voor DEKRA People de ‘HEMA-schades’ behandelden. Toen was er nog niet zo’n mooi intern opleidingspakket zoals dat er nu is!”
  Laten we beginnen bij het begin. Waarom heeft Michelle voor DEKRA People gekozen? Ze vertelt dat ze zelf op een splitsing heeft gestaan waarbij ze twee voorstellen had liggen. Nadat ze was afgestudeerd heeft ze bewust voor DEKRA People gekozen omdat er toen geen druk werd gelegd op haar ontwikkeling. Het advies van Michelle is dan ook: “Als je een plek zoekt waar je zelf volledig de touwtjes in handen hebt, kunt bepalen wat je wilt gaan doen, hoe snel je het wilt gaan doen en welke kant je op wilt, dan is DEKRA People echt de perfecte plek! Helemaal met het interne opleidingspakket zoals dat er nu is, met bijvoorbeeld het Traineeship, waardoor je klaargestoomd de verzekeringswereld in wordt gestuurd.”
  Tijdens haar DEKRA People periode heeft Michelle naast haar interne opdracht van HEMA nog één interne opdracht gedaan voor ‘Independer’, maar daarna was het hek van de dam! Haar eerste externe opdracht voor DEKRA People was voor Aon, waar ze overigens in de afgelopen zeven jaar, vier keer een opdracht voor heeft gedaan, inclusief de laatste (daarover later meer). In de tussentijd heeft Michelle écht alle soorten schades bij verschillende opdrachtgevers behandeld. Bij Aon is ze echt opgeleid en gespecialiseerd in het Loonregres, maar door de jaren heen heeft ze veel Brand-, Verkeer- en Aansprakelijkheidszaken behandeld, eigenlijk alles op materieel gebied. Bij bedrijven als Univé, Unigarant, IQ Assuradeuren (nu SAA), Aon, TVM en Nedasco, om er een paar te noemen, is Michelle een bekende schadeprofessional!
  Zoals héél veel mensen heeft ook Michelle het afgelopen jaar een jaar gehad met pieken en dalen. In het begin was het thuiswerken wel heel erg prettig, geen reistijd, net even dat kwartier langer blijven liggen en na het werken meteen thuis zijn. Maar naar mate de tijd vorderde stond toch de hele wereld, inclusief die van Michelle op zijn kop; alles werd iedereen ontnomen. Het was een rare tijd waarin motivatie ver te zoeken was en waarin Corona ook Michelle te pakken heeft gehad, inclusief een lange nasleep. Wat Michelle erg heeft geholpen is vasthouden aan een vast patroon en natuurlijk het geluk om samen met haar partner de tijd door te kunnen brengen, in plaats van grotendeels alleen door het leven te moeten. Deze twee dingen hebben ervoor gezorgd dat ze al met al goed door de afgelopen periode heen is gekomen.
  Nu, na 7 mooie jaren bij DEKRA People, is het toch écht tijd om afscheid te nemen. Waar ze 7 jaar geleden niet moest denken aan werken vanaf dezelfde plek, vanuit dezelfde stoel, is die tijd toch gekomen. Helaas voor DEKRA People, maar de overstap naar Aon is een mooie vervolgstap voor Michelles carrière. Hier gaat ze aan de slag op de afdeling ‘Recovery Consulting’, waar ze ook haar laatste opdracht voor DEKRA People heeft gedaan. Dit is een speciale afdeling omdat het eigenlijk geen schadeafdeling is, wat bij andere opdrachtgevers natuurlijk wel het geval is. Deze afdeling wikkelt geen schades af op basis van verzekeringspolissen, maar dit is juist een regresafdeling waarbij schades die eigenlijk niet verzekerd zijn, toch worden verhaald op de aansprakelijke partij. Michelle’s specialisme is het Loonregres.
  Wij, het team van DEKRA People, willen Michelle enorm bedanken voor de 7 mooie jaren waarin ze meer dan van toegevoegde waarde was voor de organisatie en wensen Michelle natuurlijk veel succes en vooral plezier in het vervolgen van haar carrière!