Rail certificeren
DEKRA Certificeren

De certificeringsdiensten van DEKRA voor de rail sector

Certificeren in de railsector

Veiligheid en kwaliteit in diensten en producten

Uiteraard wilt u kwaliteit leveren in uw diensten, producten en werkwijzen. Gecertificeerde medewerkers laten zien dat zij beschikken over de gevraagde vakkennis en -bekwaamheid. Certificaten en verklaringen vormen het bewijsstuk dat u voldoet aan de standaarden van veiligheid en kwaliteit. Onmisbare elementen en asset lifecycle management. DEKRA werkt onder andere voor beheerders van infrastructuur, landelijke en regionale ov-bedrijven, aannemers en (inter)nationale fabrikanten en leveranciers.

DEKRA is een certificerende instelling. Voor de railsector certificeren we producten en processen als geaccrediteerde instelling. We geven verklaringen af als:
  • Assessment Body (AsBo)
  • Notified Body (NoBo)
  • Designated Body (DeBo)
  • Independent Safety Assessor (ISA)
Hiermee garanderen we dat onze experts over de kennis, kunde en processen beschikken om een persoon, proces of product te beoordelen op veiligheid. Daaronder vallen ook componenten en systemen. Onze specialisten beoordelen hiervoor de aangeleverde bewijzen en voeren wanneer nodig zelf testen uit. Voldoet alles aan de relevante eisen? Dan ontvangt u het certificaat of de verklaring. Zo werkt DEKRA elke dag mee aan de veiligheid en leveren we waardevolle input voor asset lifecycle management.

Onze certificeringsdiensten

DEKRA geeft diverse certificaten uit voor onder andere:

1-op-1 sessie inplannen

Uw componenten, systemen, infrastructuren en processen laten inspecteren door DEKRA? Neem contact op met één van onze experts. Het proces is simpel:
1. Vraag via het onderstaande formulier een gratis 1-op-1 sessie aan met één van onze experts.
2. Leg uw unieke case voor.
3. Krijg waardevolle inzichten over concrete vervolgstappen.
Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact
DEKRA Rail B.V.

Concordiastraat 67

3551 EM Utrecht