Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Conditiebewaking

Inzicht in de conditie van uw assets

Wat is de technische conditie van uw gesmeerde systemen? Wanneer plant u revisies? En wanneer is het tijd om onderdelen of smeermiddelen te vervangen? Onze analyses helpen u bij de conditiebewaking van uw assets. Lees hier hoe conditiebewaking u helpt om het maximale uit uw gesmeerde systemen te halen.

conditiebewaking analyse

Krijg praktische inzichten in de conditie van uw gesmeerde systemen. Op basis van periodieke smeermiddelanalyses bepalen we hoe de conditie van uw gesmeerde systemen zich ontwikkelt. Dat doen we in ons goed ingerichte tribologisch-laboratorium. Onze experts analyseren daar snel en effectief uw olie- en vetmonsters, magneetpluggen en oliefilters. Conditiebewaking biedt u de mogelijkheid om de technische levensduur van uw assets op een verantwoorde wijze optimaal te benutten.

U optimaliseert de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw assets

Wat zijn de voordelen van conditiebewaking?

  • U optimaliseert de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw assets

    Dat doen we met behulp van geavanceerde analysetechnieken, tribologische kennis en praktische ervaring. Dit resulteert in een nauwkeurig inzicht in de ontwikkeling van de conditie uw assets. Daarmee helpen we u uw onderhoud te optimaliseren.

  • U belast het milieu minder en bespaart kosten

    Met onze inzichten kunt u uw smeermiddelen gebruiken zolang dat verantwoord is. Zo verbruikt u minder smeermiddelen. DEKRA biedt u inzicht via doeltreffende analysetechnieken, ruime kennis van smeermiddelen en kennis van het gebruik daarvan.

  • U kunt uw revisies conditieafhankelijk plannen

    Door inzicht in het faalgedrag kunt u revisies efficiënter inrichten. DEKRA maakt de Key Performance Indicators (KPI's) en trends van uw assets inzichtelijk. Dat doen we door een combinatie van datamining, statistische analyse en modellering.

Vragen? Neem gerust contact op:

Bas van Melis

separator
+31 30 3005 100
separator

DEKRA Utrecht

Concordiastraat 67

3551 EM Utrecht

Pagina delen