Werken bij DEKRA People

DEKRA People versnelt jouw carrière

Ben je jouw loopbaan net gestart, of ben je op zoek naar de mogelijkheid om je ervaring snel uit te breiden? DEKRA People helpt je jouw doelen te bereiken.

Bij DEKRA People stel je zelf doelen om ze vervolgens onder begeleiding van de Manager Interim Professionals om te zetten in resultaten. Je ontwikkelt jezelf als professional én als mens. Op welk niveau je bij ons instroomt, maakt niet uit. Er is altijd iets te leren! Benieuwd hoe je carrièrepad als interim schadebehandelaar eruit kan zien? Bekijk hier een visualisatie van de mogelijkheden​.
  Heb jij nog geen of weinig ervaring, maar wel een relevante juridische opleiding en wil je het vak leren? Dan biedt DEKRA People jou een opleidingstraject op maat. We slaan een brug tussen theorie en de praktijk. Je doet direct ervaring op binnen de verschillende schadeafdelingen van DEKRA Nederland en bij opdrachtgevers, altijd onder de beste begeleiding.

  Groeien door ambitie

  Als je aan DEKRA People denkt, denk je aan ontwikkeling en groei. Wij vinden het erg belangrijk dat ons team zich blijft ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Daarom stellen wij per individu een traject op maat samen, waarin de ontwikkeling van de interim professional centraal staat. Daarnaast organiseren wij regelmatig vakinhoudelijke opleidingen verzorgd door ervaren collega’s van DEKRA, bieden we begeleiding door een vaste buddy, GoodHabitz trainingen, workshops, kennisbijeenkomsten en persoonlijke coaching.

  Opleiding

  Als je aan DEKRA People denkt, denk je aan ontwikkeling en groei. Wij vinden het op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak erg belangrijk dat ons team zich blijft ontwikkelen. Daarom stellen wij per individu een ontwikkeltraject op maat samen, waar de ontwikkeling van de interim professional centraal staat. Wij zijn bewust van de kennis en kunde binnen de organisatie en vullen dit aan met externe opleidingen waar nodig. Wij erkennen dit als een gezonde basis voor een duurzame samenwerking en een goede werknemer/werkgever relatie.

  Afwisseling

  De kracht van detachering zit in de afwisseling! Verschillende ervaringen opdoen bij onze opdrachtgevers van alle soorten en maten. We hebben een warm netwerk van groot- en kleinschalige verzekeraars waar jij jouw kennis en ervaring kan delen, maar vooral ook verbreden. Gedurende een bepaalde periode versterk jij een team professionals op de schadeafdeling van onze opdrachtgevers. Hierdoor leer je in een relatief korte periode verschillende werkwijzen en systemen. Bovendien is het dé manier om jouw zakelijke netwerk te vergroten.
  DEKRA People collega's
  Meet the team

  Wie worden je collega's?

  Collega's

  Ondanks dat je werkt op locatie bij de verschillende opdrachtgevers, investeren wij in de band tussen collega’s. We vinden het belangrijk dat iedereen elkaar kent en daarom ontmoeten we elkaar regelmatig tijdens events, maar ook bij de kennissessies en workshops die worden georganiseerd. De sfeer is persoonlijk en informeel.

  Wil je van onze professionals horen hoe zij hun werk bij DEKRA People ervaren? Dat vertellen ze je graag. Klik hier en ontmoet je collega's!

  Word jij onderdeel van ons team? Wij zijn altijd vol ambitie op zoek naar de beste professionals op het gebied van personenschadebehandeling, schadebehandeling materieel en acceptatie.