Assessment services DEKRA
DEKRA Audit

Krijg grip op uw bedrijfsprocessen door onafhankelijke audits op maat.

Leveranciersbeoordeling

Waarborg de kwaliteit van dienstverlening aan uw klanten

Het kan een uitdaging zijn om uw suppliers en partnernetwerk altijd te laten voldoen aan uw specifieke kwaliteitseisen. Toch houdt u graag grip op de dienstverlening die leveranciers aan uw klanten bieden. Kwaliteit van deze dienstverlening is namelijk een kernwaarde binnen uw organisatie. DEKRA helpt u graag deze uitdaging in kwaliteitsmanagement succesvol aan te gaan. Dat doen we met Assessment Services, een dienst waarbij we de leveranciersbeoordeling afstemmen op uw behoeften en normen. Wij toetsen of huidige en toekomstige leveranciers voldoen aan uw kwaliteitsnormen, zowel in binnen- als buitenland. Zo krijgt u inzicht in de kwaliteit van leveranciers, en houdt u grip op de processen in uw organisatie.

Onze uitgebreide leveranciersbeoordeling ondersteunt wereldwijde projecten van organisaties met een groot distributiecentrum. Bijvoorbeeld in manufacturing services, logistiek en retail. De diensten omvatten onderzoeken ter plaatse, kwaliteitsbenchmarks voor de toeleveringsketen en kwalificatiebeoordelingen van leveranciers.

Voordelen van een leveranciersbeoordeling

Onze op maat gemaakte leveranciersbeoordeling helpt u bij:
  • verbeterpunten identificeren;
  • inspanningen realiseren om kosten te besparen;
  • kwaliteitsproblemen onderzoeken;
  • corrigerende maatregelen beheersen;
  • onderhoudsaudits uitvoeren als onderdeel van uw kwaliteitsmanagementsysteem.

Onze werkwijze voor een leveranciersbeoordeling op maat

De inspecteurs worden geselecteerd op basis van uw specifieke behoeften. We selecteren op basis van de juiste kwalificaties, branche-expertise en kennis van lokale en internationale regelgeving en normen – waar u en uw leveranciers zich ook bevinden. Onze inspecteurs hebben uitgebreide praktijkervaring en kennis van regelgeving.
We werken om de kwaliteitsnormen van leveranciers objectief en transparant te verifiëren. Daarmee bevestigen we of uw toeleveringsketen authentiek, effectief en betrouwbaar zijn. Onze inspecteurs bieden on-site onderzoek, kwalificatiebeoordeling en versnelde analyses.

Onze online tool voor kwaliteitsmanagement

Waardevolle inzichten online bekijken
U kunt ervoor kiezen te werken met onze online rapportage tool. De tool geeft u inzicht in de actuele stand van zaken per leverancier. Zo heeft u alle resultaten in één overzicht en ziet u waar u actie kunt ondernemen om de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren. Heeft u een eigen Quality Management Informatie Systeem? Dan kunt u data uit de online tool hierin implementeren.
In de tool bekijkt u:
  • de planning
  • de status van assessments
  • uw verbeteracties en -plannen​
  • resultaten van de assessments​
  • een vergelijking van de resultaten van de assessments
Waarom DEKRA?
Ervaring & kennis

Onze experts hebben jarenlange ervaring met audits en assessments op maat. DEKRA beschikt over een groot portfolio aan accreditaties waarvoor wij bevoegd zijn. U kunt verschillende diensten combineren om van maximale voordelen te genieten.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

U bepaalt zelf de omvang van de leveranciersbeoordeling. Ons internationale auditornetwerk staat klaar om u te helpen, waar u ook actief bent. DEKRA auditoren zijn snel en flexibel inzetbaar in heel Europa.

Aandacht voor de menselijke factor

Bij audits houden we rekening met de mensen in uw organisatie.

DEKRA's flexibiliteit bij uw leveranciersbeoordeling

U kunt onderdelen van de leveranciersbeoordeling ook zelf invullen. Bijvoorbeeld als u een expertise in huis hebt. Denk daarbij aan een bedrijfsreglement met toetsbare criteria of een eigen auditrapportage. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om het volledige traject door DEKRA te laten verzorgen. We denken graag met u mee over welke modules bij uw organisatie passen. Bovendien bekijken we welke expertises wij nodig hebben om de audits uit te voeren. Als het nodig is, ontwikkelen onze inspecteurs nieuwe expertises om u van dienst te zijn.

Boek een gratis sessie met onze expert

Wilt u weten hoe DEKRA Audit uw organisatie naar een hoger niveau tilt? Wij helpen u graag! Tijdens een gratis sessie bespreken we het proces en kunt u vragen stellen aan onze expert. Vul hieronder het formulier in. We bellen u terug wanneer u dat uitkomt.