Detachering

Wat is detachering?

Detachering houdt in dat je als interim professional wordt ingezet bij een opdrachtgever voor een bepaalde tijd. Als interim professional weet je wat je gaat doen, alleen niet bij welke opdrachtgevers je allemaal aan de slag gaat. Gemiddeld duurt een opdracht tussen de vier en tien maanden waarin je de opdrachtgever en je tijdelijke collega’s helpt een capaciteitsprobleem op te lossen.

Als interim professional werk je voor verschillende opdrachtgevers, dit houdt in dat je een bepaalde flexibiliteit met je meebrengt. Je kan je snel aanpassen in een nieuwe omgeving en haalt daar ook energie uit. Je denkt mee met de organisatie en neemt de ervaring die jij bij vorige opdrachtgevers hebt opgedaan mee naar jouw volgende opdracht. Dit zorgt ervoor dat je relatief snel groeit ten opzichte van een vaste werkomgeving.

Vast contract

Onderdeel uitmaken van het team van DEKRA People houdt in dat je de zekerheid hebt van een contract, met de afwisseling van verschillende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Je krijgt de mogelijkheid om in de verschillende keukens van onze opdrachtgevers te kijken en daar jouw ervaring en kennis te delen en uit te breiden: je doet in een relatief korte tijd veel ervaring op. Bovenop je salaris bieden wij een bonusregeling en een leaseauto. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan ontwikkeling. Zo heeft iedere interim schadebehandelaar een eigen ontwikkelingsplan, bieden we volop studiemogelijkheden en organiseren we kennissessies.

ZZP

Wij bieden de mogelijkheid om als ZZP'er verbonden te zijn aan DEKRA People met een keuze uit verschillende opdrachten. Je ervaart de voordelen van ons netwerk en deelname aan de toffe events en kennissessies die we op regelmatige basis organiseren. Gedurende het gehele traject, vanaf de gedachte – tot en met de keuze voor de juiste opdracht. We delen marktkennis, we kunnen je helpen bij het vaststellen van een tarief, zoeken we een passende opdracht en blijven we je partner gedurende de opdracht. Daarnaast betalen wij jouw factuur altijd binnen 10 werkdagen!.