Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Materiaalkundig laboratorium

materiaalkunde lab

De test- en inspectiewerkzaamheden die DEKRA uitvoert, vragen om maatwerk. Ons moderne materiaalkundig laboratorium biedt ons de mogelijkheid dit maatwerk te leveren. Het veelzijdige lab bevat een breed scala aan (meet)instrumenten en apparaten om elk type test of inspectie uit te voeren. Daarnaast creëren we in het materiaalkundig laboratorium ook op maat gemaakte meet- en testopstellingen, die aansluiten op uw vraag.

Soorten testen in het materiaalkundig lab

DEKRA voert diverse testen en onderzoeken uit in het materiaalkundig laboratorium. De werkzaamheden in het materiaalkundig lab variëren dan ook sterk. Een aantal voorbeelden van werkzaamheden die we uitvoeren in ons materiaalkundig laboratorium:

  • Inventariseren van schade aan zowel kleine objecten als groot materieel
  • Bepalen van de materiaalsamenstelling van een component
  • Vaststellen of onderdelen nog geschikt zijn om te blijven toepassen
  • Non-destructief testen van (grote) componenten

Flexibiliteit

Het uitgebreide materiaalkundige laboratorium van DEKRA zorgt dat we flexibel kunnen inspringen op uiteenlopende en complexe vraagstukken. In combinatie met onze expertise en jarenlange ervaring, kunnen we met het materiaalkundig lab onze middelen heel gericht toespitsen op uw specifieke vraag. Deze hoge mate van aanpasbaarheid, maakt dat geen opdracht voor ons te moeilijk is en u voor elke vraag bij ons terecht kunt.

Materiaalkundig laboratorium DEKRA

Deze video kan vanwege uw instelling van de gegevensbescherming helaas niet worden afgespeeld. U kunt uw instellingen te allen tijde hier wijzigen.

Video extern openen
Pagina delen