De voordelen van DEKRA People

Direct de juiste persoon op de juiste plek

Wat de reden ook is – bij het inzetten van versterking zoekt u vanzelfsprekend naar een partner met veel kennis van uw branche. Een partner die uw business begrijpt, met u meedenkt en snel de juiste oplossing biedt. DEKRA People is zo’n partner. Wij bewijzen dit graag aan u!

Wat maakt een vakspecialist?
De interim professionals van DEKRA People zijn zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Om kwaliteit te kunnen borgen geven wij onze mensen de ultieme loopbaanbegeleiding en worden ontwikkelmogelijkheden continu benut. Naast opleiding en ervaring besteden wij veel aandacht aan persoonlijkheid, talent en ambitie. Binnen ons team onderscheiden wij diverse kennis- en ervaringsniveaus. Dankzij ons netwerk en gedegen kennis van de branche zijn we in staat om altijd de juiste persoon voor de opdracht te plaatsen.
  Nieuw talent met een juridische opleidingsachtergrond leiden wij op tot junior interim professional op het gebied van schadebehandeling. Zij krijgen onze volle aandacht en training on the job, zowel tijdens als na het afronden van het DEKRA Traineeship.

  Waarom DEKRA People?

  • Hoog gekwalificeerde interim professionals (oa. intern opgeleid bij DEKRA Claims and Expertise)
  • Één aanspreekpunt (Manager Interim Professionals materiele schade)
  • Kandidaten zijn altijd Wft-proof en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche
  • Toegang tot het zeer brede DEKRA People netwerk
  • Kosteloze deelname aan vakinhoudelijke kennissessies op het gebied van schadebehandeling

  Voordelen van DEKRA Claims management

  DEKRA Claims management:
  • is een toonaangevende en onafhankelijke claimmanager met jarenlange ervaring als partner van volledige outsourcing;
  • is ervaren in het werken in backoffice systeem van de opdrachtgever. De algemene normen (GBL, ISAE 3402 type II) worden toegepast, maar ook de opdrachtgever specifieke zaken;
  • biedt flexibiliteit en beschikt over de capaciteit om te kunnen opschalen in schadebehandeling na bijvoorbeeld grote incidenten of toename in schadedossiers voortvloeiend uit een uitloopprogramma;
  • heeft kantoren en schade behandelaars in heel Europa en alle kennis in huis op het gebeid van materiële en letsel schaderegeling/claims afhandeling
  • biedt on-site of off site / online diensten aan;
  • heeft met DEKRA Investigations een eigen fraude team voor DEKRA Claims services, DEKRA Experts en DEKRA Automotive.

  Tarieven

  Ons kostenplaatje is eenvoudig en transparant. Het uurtarief van een People interim professional wordt bepaald aan de hand van het profiel dat u zoekt, de gevraagde kennis en ervaring. U betaalt alleen voor gepresteerde uren. Verlof of ziekte komt niet ten laste van de opdrachtgever. Facturatie gebeurt achteraf en aan de hand van een door u goedgekeurde urenstaat.
  Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. Wilt u meer informatie over onze werkwijze en voorwaarden? Neem gerust contact met ons op.