Spoor inspecteren
DEKRA Inspecteren

Wilt u waardevolle inzichten voor uw asset lifecycle management?

Inspecteren van bewegende technische systemen

Inzicht in conditie, kwaliteit en functionaliteit

Wat is de conditie van uw apparatuur? Hoe ontstond schade aan uw assets? Hoe lang gaat een component nog veilig mee? En hoeveel slijtage vindt er plaats in uw gesmeerde systemen? DEKRA inspecteert componenten, systemen, infrastructuren en processen. De experts van DEKRA kijken daarbij naar de specifieke omstandigheden waarin de asset wordt gebruikt. Dit leidt tot complete en nauwkeurige data, informatie en inzichten.

Inspecties voor asset lifecycle management

De resultaten uit onze inspecties geven u waardevolle inzichten voor uw asset lifecycle management. Tijdens de levenscyclus van uw assets kunnen onze experts de conditie, kwaliteit en functionaliteit van uw assets monitoren en bepalen. En daarmee ook het einde van de technische levensduur ook voorspellen. Wanneer uw assets voor het einde van de geplande levensduur falen, geven inspecties u inzicht over de oorzaak.

Onze inspecties

In ons eigen, uitgebreide laboratorium in Utrecht voeren we verschillende soorten inspecties uit. Dat doen we met jarenlange kennis van onder andere materiaalkunde, tribologie, elektrotechniek en mechanica. We werken met een modern arsenaal aan meetapparatuur. Recentelijk breidden we uit met:

1-op-1 sessie inplannen

Wilt u te weten komen of uw assets veilig zijn en voldoen aan de relevante normen en voorschriften? Neem contact op met één van onze experts. Het proces is simpel:
1. Vraag via het onderstaande formulier een gratis 1-op-1 sessie aan met één van onze experts.
2. Leg uw unieke case voor.
3. Krijg waardevolle inzichten over concrete vervolgstappen.
Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact
DEKRA Rail B.V.

Concordiastraat 67

3551 EM Utrecht