Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Digitale HSE-oplossingen

Werkomgeving veiliger maken met innovatieve HSE-technologieën

Gedreven door de beschikbaarheid van snelle rekenmethodieken, internettechnologie en GPS zijn digitale oplossingen een noodzaak geworden voor bedrijven als het gaat om veiligheid, gezondheid en milieu. DEKRA kan u ondersteuning bieden bij het vinden van deze digitale oplossingen.

DEKRA’s safety technology for the digital age

Digitalisering geeft vorm aan HSE-beleid

Digitalisering brengt veel innovatie, flexibiliteit en productiviteit met zich mee. Digitale technologische oplossingen helpen u vooruit te kijken, proactieve maatregelen te nemen om de veiligheid op uw locatie te vergroten, de kosten te verlagen en de efficiëntie op de werkplek te verbeteren.

De manier waarop organisaties veiligheids- en gezondheidsinformatie verzamelen en gebruiken, is van cruciaal belang als het gaat om zowel de bescherming van mensen, eigendommen en het milieu als ook het behalen van productiviteits- en efficiëntiedoelstellingen. De effectieve benaderingen zijn gebaseerd op nieuwe technologieën, bewezen tools, vertrouwde methodologieën en expertise op het gebied van data-analyse.

DEKRA geeft vorm aan de toekomst van HSE, breidt de mogelijkheden uit en zorgt voor betere (en veiligere) resultaten voor uw organisatie. We doen dat met een krachtige combinatie van expertise, ondersteunende software en geïntegreerde veiligheidssystemen.

Onze Digitale HSE-oplossingen

Meer laden

Geen resultaten gevonden.

Contact

Jeroen Koster

separator
+31 10 216 11 44
separator

DEKRA Industrial Safety

Fascinatio Boulevard 602

2909 VA Capelle aan den IJssel

Pagina delen