stage_hse_software
DEKRA Advisory & Training

Ontdek de digitale mogelijkheden met het DEKRA Safety Platform

HSE-software van DEKRA

Digitale HSE-oplossingen voor een veilige werkomgeving

De beschikbaarheid van snelle rekenmethodieken, internettechnologie en GPS, maakt digitale oplossingen een uitkomst en een noodzaak voor bedrijven. Zeker als het gaat om HSE (Health, Safety en Environment). Als HSE-expert biedt DEKRA een digitale oplossing: het DEKRA Safety Platform. Deze HSE-software helpt u de veiligheid in uw organisatie te verbeteren en te borgen.

We ontwikkelden het DEKRA Safety Platform als HSE-software om u te ondersteunen in uw HSE-management of –uitvoer. Het platform heeft bovendien twee varianten voor specifieke situaties: voor turnarounds en voor veiligheid op de bouwplaats​.

HSE-software geeft vorm aan veiligheidsbeleid

Hoe gaat uw organisatie om met informatie over gezondheid en veiligheid? Dit is van cruciaal belang voor de bescherming van mensen, eigendommen en het milieu. En voor het behalen van productiviteitdoelstellingen. Onze HSE-software geeft u de mogelijkheid om snel en veilig informatie gebruiken.

Voordelen van DEKRA's HSE-software:

  • Digitalisering brengt innovatie, flexibiliteit en productiviteit.
  • Onze HSE-software helpt u de veiligheid op uw locatie te vergroten.
  • Met onze software kunt u kosten verlagen.
  • U kunt de efficiëntie op de werkplek sneller verbeteren. 
DEKRA geeft vorm aan de toekomst van HSE. We breiden de mogelijkheden uit en zorgen voor betere en veiligere resultaten voor uw organisatie. We doen dat met een krachtige combinatie van expertise, geïntegreerde veiligheidssystemen en ondersteunende HSE-software: het DEKRA Safety Platform.
Meer over onze HSE-software
Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact
DEKRA Industrial Safety

Fascinatio Boulevard 602

2909 VA Capelle aan den IJssel