Safety Platform voor op de bouwplaats

Risico's en incidenten op bouwplaats verminderen

Een bouwplaats is een dynamische werkplek die voortdurend in beweging is en waar meerdere bedrijven en leveranciers gelijktijdig werken. Bovendien zetten de weersomstandigheden, leveringen en onvoorziene gebeurtenissen druk op belanghebbenden die strakke deadlines en budgetten moeten beheren. Die dynamiek zet soms de veiligheid onder druk. Hoe kunt u dat voorkomen?

Tijd besparen en efficiëntie verhogen

Een veilige werkwijze beschermt niet alleen uw mensen op de bouwplaats, maar bevordert ook betrouwbare bouwprocessen en een succesvolle projectafronding. Een combinatie van onze persoonlijke expertise en ons DEKRA Safety Platform biedt u precies de juiste ondersteuning zodat u veiligheidsmanagement kunt uitvoeren op de bouwplaats.
Net zoals de samenwerking met de meest bekwame ingenieurs en bouwers bijdraagt tot het succes van uw project, helpt het vinden van de juiste veiligheidsexpert en toegang tot de juiste tools u om uw mensen veilig en gezond te houden én ondertussen uw planning intact te houden.
Onze veiligheidsexperts kennen de weg op de bouwplaats. We zetten onze expertise in om een platform te creëren dat projecteigenaren, projectmanagers , algemene aannemers en bouwbedrijven in staat stelt om veiligheidsgerelateerde prestatiedoelen te bereiken door activiteiten, gedrag en blootstelling te beheren en te beïnvloeden.
De DEKRA-GO app voor de veiligheid op de bouwplaats is een praktische, efficiënte manier om de gevaren op uw bouwplaats te elimineren of te minimaliseren zonder dat u aan prestaties inboet.

Uw voordelen

 • Een oplossing die u ondersteunt bij een incidentvrij bouwproject;
 • Het halen van de planning en budgetten van uw bouwproject.
 • Veiligere, efficiëntere projecten en een betrouwbaar proces

Onze aanpak

Wij bieden ondersteuning op het gebied van veiligheid op de bouwplaats, afhankelijk van uw behoeften, met expertise in persoon, onze DEKRA Safety Platform-technologie of een combinatie van diensten om u te begeleiden en in staat te stellen uw veiligheidsdoelstellingen te bereiken.

Expertise ter plaatse

Onze experts op locatie zijn ook beschikbaar om de veiligheid tijdens de hele levenscyclus van uw bouwproject te bevorderen: of u nu intensieve diensten op specifieke gebieden óf langdurige bijstand óf maatwerk advies nodig heeft. Met ons scala aan modaliteiten en mogelijkheden zijn wij optimaal toegerust om het veiligheidsbeheer op uw bouwplaats en het succes van uw project te ondersteunen.
  In de planningsfase doen wij het volgende:
  • Adviseren over de wettelijke vereisten;
  • Verzamelen van de nodige documenten voor de implementatiefase;
  • Opstellen van een gezondheids- en veiligheidsplan;
  • Opstellen van een vooraankondiging voor uw bouwplaats;
  • Opstellen van bouwplaatsvoorschriften.

  Waarom DEKRA?

  • Wij bieden uitgebreide, op maat gemaakte ondersteuning voor de veiligheid op de bouwplaats met aanvullende diensten die beschikbaar zijn onder één dak.
  • Wij maken gebruik van onze expertise om innovatieve, digitale veiligheidsoplossingen te creëren.
  • Wij hebben vele jaren ervaring in het omgaan met bouwplaatsregelgeving, autoriteiten en voorkomen van incidenten.

  DEKRA Safety Platform

  Het DEKRA Safety Platform is een cloudgebaseerde mobiele en webapplicatie waarmee u proactieve maatregelen kunt nemen om de veiligheid op locatie te verhogen, kosten te verlagen en efficiëntie te verbeteren.
  Contact
  DEKRA Industrial Safety

  Fascinatio Boulevard 602

  2909 VA Capelle aan den IJssel