HSE ondersteuning DEKRA
DEKRA Advisory & Training

Gezondheid en veiligheid met HSE-ondersteuning

HSE-ondersteuning

Een praktische aanvulling op uw HSE-team

Gezonde medewerkers die veilig werken zorgen voor een gezonde organisatie. Motivatie, betrokkenheid, creativiteit en veerkracht - allemaal wenselijke eigenschappen voor een team - gaan hand in hand met een goede veiligheid en gezondheid. Het handhaven van een sterk management van HSE (Health, Safety en Environment) is de meest efficiënte manier om zowel veiligheid als het welzijn van uw mensen en organisatie te waarborgen. DEKRA biedt ondersteuning in HSE-management en in de vorm van coaching en support op de werkvloer.

Ervaren veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten

Gezondheid en veiligheid vormen de kern van wat we doen. Onze veiligheidskundigen (MVK/HVK) en arbeidshygiënisten ondersteunen u en uw organisatie bij al uw vraagstukken rondom HSE. Wij bieden HSE-ondersteuning in onder andere de petrochemie, op- en overslag, bouw, facilitaire dienstverlening en maakindustrie. Daarnaast ondersteunen we in de sectoren energie, infra, food en farma. We ontzorgen onze klanten met een uitgebreid dienstenaanbod.   
Onze consultants brengen ruime ervaring, innovatieve tools en een passie voor HSE mee naar elke opdracht. Ervaar zelf wat onze ondersteuning in HSE voor uw organisatie kan betekenen.  

DEKRA als HSE-partner 

DEKRA bouwt al bijna 100 jaar aan veilige, gezonde en duurzame leef- en werkomgevingen. Dit doen we onder andere met onze expertise op het gebied van process safety en veilige en gezonde werkplekken. Maak gebruik van onze expertise in HSE. Zo ondersteunen we u in uw HSE-management en bieden we HSE-coaching en support, zoals veiligheidskundige ondersteuning op uw locatie.  
Onze maatoplossingen voor uw HSE-team