stage_process_safety
DEKRA | Advisory & Training

Procesveiligheid optimaliseren? Ontdek wat onze DEKRA experts voor u kunnen betekenen.

Procesveiligheid advies

Advies voor optimale procesveiligheid in bedrijven

Voor het naleven van Process Safety binnen uw bedrijfsvoering dient u bepaalde normen of voorschriften na te leven. Misschien is het in enkele (uitzonderlijke) situaties zelfs noodzakelijk dat u problemen direct laat onderzoeken of incidenten laat analyseren. Wat het ook is dat u nodig heeft, onpartijdig advies en deskundige ondersteuning is daarbij noodzakelijk. De experts van DEKRA hebben ruim 30 jaar ervaring op dat gebied.

Deskundige consultants

Advies op het gebied van procesveiligheid vereist een breed scala aan gespecialiseerde vaardigheden en competenties. Wilt u de voor uw bedrijf geldende normen en voorschriften naleven? Een beoordeling van de veiligheid binnen uw bedrijf onderzoeken? Of misschien zelfs een veiligheidsaudit laten uitvoeren? Onze experts hebben de up-to-date middelen en vaardigheden om dit voor u te verzorgen. U kunt rekenen op een ervaren team.

DEKRA, een verlengstuk van uw business

Voor u is het belangrijk om te weten dat ons team een verlengstuk is van uw team. De adviessdiensten van DEKRA kunt u opbouwen rondom uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het tijdelijk vergroten van uw capaciteiten of het ondersteunen op korte, middellange of lange termijn. Maatwerk, noemen we dat.
Onze adviesservices op het gebied van procesveiligheid