HSE-diensten
DEKRA Advisory & Training

Hoe creëert u een veilige werkplek ondersteund door gezond, betrokken personeel?

Onze diensten voor HSE

DEKRA als uw HSE-partner voor een veilige werkplek

Iedereen wil veilig werken en gezond naar huis, ongeacht beroep of werkomgeving. Hiervoor is goed HSE- (Health, Safety & Environment) management nodig. HSE-management draait om het creëren van gezonde en veilige werkplekken, en bewust en veilig gedrag van medewerkers. Om dit te bereiken bieden de adviseurs van DEKRA veiligheidskundige ondersteuning en veiligheidskundig advies. Wij zijn uw HSE-partner. Samen met u tillen we HSE in uw organisatie naar een hoger niveau.

We zorgen voor praktische maatregelen en beleid om de arbeidsveiligheid in uw organisatie te verbeteren. We werken al jaren voor organisaties waar mens en techniek samenkomen. We zetten onze expertise in voor het creëren van een ​​werkplek waar veiligheid centraal staat en waar mens en milieu gezond zijn. We hebben kennis en ervaring om samen met u tot een HSE-beleid te komen dat past bij uw organisatie. We ondersteunen u bovendien bij de implementatie van het HSE-beleid.

Onze werkwijze rondom HSE

Onze veiligheidskundigen benaderen gezondheid en veiligheid als één geheel. Hiervoor werken we nauw met u samen. Daardoor ontvangt u van ons maatwerkoplossingen voor veiligheidsuitdagingen binnen uw organisatie. U krijgt van ons de middelen en strategieën om bijvoorbeeld:

DEKRA als uw HSE-partner

U kunt bij ons terecht met alle vragen die gerelateerd zijn aan veilig werken. We ondersteunen u in het bepalen, nemen en beheersen van praktische maatregelen. Dat doet we ook voor uitdagende omgevingen, met veiligheids- en gezondheidsrisico's. Bekijk hieronder onze diensten op het gebied van HSE.