Advisory & Training
DEKRA Advisory & Training

Ontvang uitgebreid advies gericht op de veiligheid van uw operaties, processen, mensen en middelen.

Advisory & Training

Adviseurs voor veilig werken

In Nederland verzorgt DEKRA Industrial Safety al sinds 1989 kwalitatieve en hoogwaardige advisering over een zo veilig mogelijke werkomgeving. We adviseren onder andere aan de petrochemie, op- en overslag, facilitaire dienstverlening, maakindustrie, chemie, olie en gas, energie, bouw, infra, farma en voedselindustrie. 

Met ruim 100 veiligheidsdeskundigen en arbeidshygiënisten ondersteunen wij dagelijks onze klanten in uiteenlopende branches. Hierdoor mogen wij ons met recht marktleider én specialist op het gebied van arbeidsveiligheid noemen.

Wat levert een samenwerking met DEKRA u op?

  • U krijgt veiligheidskundige ondersteuning en – advies. Dit is met name gericht op het verbeteren van de arbeidsveiligheid en de arbeidshygiëne in uw organisatie. 
  • U werkt met onze adviseurs op operationeel, tactisch of strategisch niveau. Dat kan op project- en interim-basis, zowel op uw bedrijfslocatie als daarbuiten. 
  • U krijgt veiligheidskundige projectondersteuning en advies bij uitbreidings- en nieuwbouwprojecten, en natuurlijk ook bij uw shut-downs. 
  • U traint uw personeel op het gebied van veilig werken met onze trainingen en opleidingen. 
  • Onze veiligheidskundige ondersteuning, advies en trainingen en opleidingen dragen bij aan het veiligheidsbewustzijn van uw personeel.
We bieden advies en ondersteuning op verschillende gebieden: