Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

consulting

Innovatieve oplossingen

Ontvang uitgebreid advies gericht op de veiligheid van uw operaties, processen, mensen en middelen, nu en in de toekomst.

Advisory & Training

Adviseurs voor veilig werken

In Nederland verzorgen wij al sinds 1989 kwalitatieve en hoogwaardige advisering over een zo veilig mogelijke werkomgeving. Wij zijn uw project- en interim adviseur voor veilig werken in o.a. petrochemie, chemie, olie en gas, energie, bouw & infra en farma & voedselindustrie.

Met ruim 100 veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten ondersteunen wij dagelijks onze klanten in uiteenlopende branches, waardoor wij ons met recht marktleider én specialist op het gebied van arbeidsveiligheid mogen noemen. Wat u van ons kunt verwachten?

  • We ondersteunen u bij verbeteren van de arbeidsveiligheid en arbeidshygiëne in uw organisatie;
  • Onze adviseurs zijn inzetbaar op operationeel, tactisch en strategisch niveau op project- en/of interimbasis, zowel op als buiten de bedrijfslocatie;
  • We bieden projectondersteuning en advies bij uitbreidings- en nieuwbouwprojecten, maar natuurlijk ook bij uw shut-downs;
  • Onze trainingen en opleidingen dragen bij aan het veiligheidsbewustzijn van uw personeel.

Pagina delen