Procesveiligheid chemische industrie
DEKRA Advisory & Training

Lees hoe uw bedrijf veilig te werk kan gaan in de chemische procesindustrie

Procesveiligheid in de chemische procesindustrie

Werkt u in de chemische en procesindustrie? Dan zijn branden, explosies en per ongeluk vrijgekomen chemicaliën een doemscenario. Hoe kunt u uw mensen en activa hiertegen beschermen en (eventuele) schade verminderen? Dat vraagt om testen, engineering en beheer van procesveilig. En dat is ons specialisme.

Praktische benadering

Wij hebben kennis van techniek en we hebben kennis van beschermen (van mensen en activa). Al meer dan dertig jaar zorgt die combinatie voor gespecialiseerde diensten op het gebied van de identificatie, analyse, preventie en beheersing van branden, explosies en accidentele vrijgekomen chemicaliën in de chemische en procesindustrie. Onze toegevoegde waarde ligt in een praktische benadering van de integratie van specialistisch beheer van procesveiligheid, engineering en testen.

Competenties vergroten

Hoe we dat doen? We streven ernaar uw kennis en competenties te vergroten om zo de prestaties binnen uw organisatie duurzaam te verbeteren. Zo delen onze experts hun kennis over:
  • Chemische wetgeving
  • Regelgeving
  • Testen & certificeren
  • Compliance (‘naleving’)
Op die manier zorgen onze experts, samen met u, ervoor dat u als industriële partner over de juiste tools beschikt om gevaarlijke stoffen op een juiste en veilige manier te beheren.

Wereldwijde expertise

De breedte en diepte van onze expertise op het gebied van procesveiligheid en chemische veiligheid zorgen ervoor dat we wereldwijd beschikken over erkende specialisten en vertrouwde adviseurs ‘in het veld’.
Onze diensten voor het verbeteren van procesveiligheid