Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

HSE-advies

Optimale gezondheid op de werkplek

Gezonde medewerkers zijn het startpunt van zakelijk succes. Processen, materialen en stoffen op de werkvloer beïnvloeden de gezondheid van uw werknemers. Het creëren van een veilige werkplek is niet alleen slim, maar soms ook wettelijk verplicht. Ons HSE-advies (Health, Safety en Environment) helpt u bij het creëren van een gezond personeelsbestand. 

HSE advies

DEKRA biedt u inzicht in de werkplek die u uw medewerkers biedt. Het doel is gezonde medewerkers, zowel mentaal als fysiek. Zo helpen we met het bouwen aan weerbare organisaties. Om dit te bereiken leven we de arbo-regels na.

Werkplekanalyse

Onderdeel van ons HSE-advies is een werkplekanalyse. Hierin beoordelen we fysieke, ergonomische en psychologische risico's. Onze specialisten bieden praktische oplossingen, zodat u direct aan de slag kunt. Het spreekt voor zich dat gezonde en gemotiveerde medewerkers de kern zijn van goed ondernemen. Hiermee laat u niet alleen goed werkgeverschap zien, u verkleint ook de kans op ziekte, burn-outs en ongevallen.

Uw HSE-partner

DEKRA bouwt al bijna 100 jaar aan veilige, gezonde en duurzame leef- en werkomgevingen. Dit doen we onder andere met onze expertise op het gebied van process safety en veilige – en gezonde werkplekken. Maak gebruik van onze expertise in de vorm van een HSE-advies, coaching en trainingen op maat. Of laat een onafhankelijk onderzoek uitvoeren op de werkplek.

Van HSE-advies naar gezonde en veilige werkplekken

Meer laden

Geen resultaten gevonden.

Contact

Jesper  Schuts

separator
+31 10 21 61 144
separator

DEKRA Industrial Safety

Fascinatio Boulevard 602

2909 VA Capelle aan den IJssel

Pagina delen