stage_HSE_advies
DEKRA Advisory & Training

Verkrijg inzicht in de veiligheids- en gezondheidsrisico's binnen uw organisatie

HSE-advies

Optimale veiligheid en gezondheid op de werkplek

Gezonde medewerkers zijn het startpunt van zakelijk succes. Processen, materialen en stoffen op de werkvloer beïnvloeden de veiligheid en gezondheid van uw werknemers. Het creëren van een veilige werkplek is niet alleen slim, maar ook wettelijk verplicht. Ons HSE-advies (Health, Safety en Environment) helpt u bij het creëren van een veilige werkplek en draagt bij aan gezond personeel.

DEKRA biedt u inzicht in de veiligheids- en gezondheidsrisico's binnen uw organisatie. Het doel is een veilige werkplek en gezonde medewerkers, zowel mentaal als fysiek. Op deze manier helpen wij u bouwen aan uw organisatie. We adviseren over de fysieke, ergonomische en psychologische risico's. Onze specialisten bieden praktische oplossingen, zodat u direct aan de slag kunt.

Uw HSE-partner

DEKRA bouwt al bijna 100 jaar aan veilige, gezonde en duurzame leef- en werkomgevingen. Dit doen we onder andere met onze expertise op het gebied van process safety en veilige – en gezonde werkplekken. Maak gebruik van onze expertise in de vorm van een HSE-advies of trainingen op maat. Of laat een onafhankelijk onderzoek uitvoeren op de werkplek.
Van HSE-advies naar gezonde en veilige werkplekken