Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Keurmerk pentesten laten uitvoeren

DEKRA Audit

Voldoet uw organisatie aan de kwaliteitseisen voor het uitvoeren van betrouwbare pentesten?

Keurmerk pentesten

CCV-certificering: de tester getest

Test u de cyber security van andere organisaties? Dan geeft u uw opdrachtgevers graag de zekerheid dat ze samenwerken met een professionele organisatie. Met het keurmerk pentesten laat u zien dat uw organisatie deskundig en veilig werkt. DEKRA toetst organisaties volgens het certificatieschema van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Zo bepalen we of u in aanmerking komt voor het CCV-keurmerk pentesten.

Wat is een pen test

Wat is een pentest?

Een pentest, of penetratietest, legt de zwakke punten van digitale systemen bloot. Organisaties kunnen pentesten laten uitvoeren om hun eigen digitale systemen te testen. Zo kunnen zij op tijd maatregelen nemen tegen cybercriminaliteit. Gelukkig controleren de meeste bedrijven hun IT-specialisten op betrouwbaarheid. Zij zijn namelijk degene die de digitale systemen legaal proberen te hacken. Hun betrouwbaarheid kunt u aantonen met het keurmerk pentesten.

Voordelen van het keurmerk pentesten

Met het CCV-keurmerk pentesten laat u uw opdrachtgevers zien dat ze werken met een professionele cybersecurity-organisatie.

Het CCV-keurmerk vermindert het risico op falen bij afnemers. Falen kan optreden als de kwaliteit van de pentest niet aanwezig is.

Met het CCV-keurmerk pentesten heeft u een streepje voor op uw concurrent.

Certificeren met het keurmerk pentesten

Met het keurmerk pentesten laat u zien dat uw organisatie beschikt over gekwalificeerde en betrouwbare medewerkers. Ook toont u aan dat uw organisatie cybersecuritytests op een betrouwbare en professionele manier uitvoert. Uw opdrachtgevers kunnen zo met een gerust hart pentesten laten uitvoeren door uw organisatie. DEKRA voert graag een audit uit bij uw organisatie. Behaalt u het keurmerk? Dan krijgt uw organisatie jaarlijks opnieuw een audit. Zo weet u zeker dat u nog aan alle eisen voldoet. Wist u dat u het keurmerk pentesten ook kunt combineren met ISO 27001 of met ISO 9001? DEKRA kan deze gecombineerde certificering ook voor u verzorgen.

Keurmerk pentesten

Onze gratis nulmeting voor pentesten

Als voorbereiding op de eerste audit biedt DEKRA gratis een nulmeting op hoofdlijnen aan. Tijdens deze nulmeting kunt u kennismaken met de auditor waarbij hij of zij het certificeringsproces uitlegt. Zo gaat u goed voorbereid de audit in!

Vraag vrijblijvend een gratis nulmeting aan voor uw pentesting services.

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

Henry Dwars
separator

Henry Dwars

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen