Keurmerk pentesten laten uitvoeren
DEKRA Audit

Voldoet uw organisatie aan de kwaliteitseisen voor het uitvoeren van betrouwbare pentesten?

Keurmerk pentesten

CCV-certificering: de tester getest

Test u de cyber security van andere organisaties? Dan geeft u uw opdrachtgevers graag de zekerheid dat ze samenwerken met een professionele organisatie. Met het keurmerk pentesten laat u zien dat uw organisatie deskundig en veilig werkt. DEKRA toetst organisaties volgens het certificatieschema van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Zo bepalen we of u in aanmerking komt voor het CCV-keurmerk pentesten.

Wat is een pentest?

Een pentest, of penetratietest, legt de zwakke punten van digitale systemen bloot. Organisaties kunnen pentesten laten uitvoeren om hun eigen digitale systemen te testen. Zo kunnen zij op tijd maatregelen nemen tegen cybercriminaliteit. Gelukkig controleren de meeste bedrijven hun IT-specialisten op betrouwbaarheid. Zij zijn namelijk degene die de digitale systemen legaal proberen te hacken. Hun betrouwbaarheid kunt u aantonen met het keurmerk pentesten.
Let op: nieuwe versie Keurmerk Pentesten vanaf 1 januari 2024
Naar verwachting wordt versie 2.0 van het Keurmerk Pentesten op 1 oktober 2023 gepubliceerd en is deze nieuwe versie vanaf 1 januari 2024 van kracht.
Wat betekent de nieuwe versie voor u?
Vanaf 1 januari 2024 vinden alle audits plaats volgens het nieuwe schema van het Keurmerk Pentesten (versie 2.0). De verschillen met versie 1.0 zijn beperkt, maar als u momenteel actie onderneemt om te voldoen aan het Keurmerk Pentesten is het van belang om de nieuwe versie zorgvuldig door te lopen.
Voordelen van het keurmerk pentesten
Garantie voor opdrachtgevers
Met het CCV-keurmerk pentesten laat u uw opdrachtgevers zien dat ze werken met een professionele cybersecurity-organisatie.
Minder risico op falen
Onderscheidend vermogen

Certificeren met het keurmerk pentesten

Met het keurmerk pentesten laat u zien dat uw organisatie beschikt over gekwalificeerde en betrouwbare medewerkers. Ook toont u aan dat uw organisatie cybersecuritytests op een betrouwbare en professionele manier uitvoert. Uw opdrachtgevers kunnen zo met een gerust hart pentesten laten uitvoeren door uw organisatie. DEKRA voert graag een audit uit bij uw organisatie. Behaalt u het keurmerk? Dan krijgt uw organisatie jaarlijks opnieuw een audit. Zo weet u zeker dat u nog aan alle eisen voldoet. Wist u dat u het keurmerk pentesten ook kunt combineren met ISO 27001 of met ISO 9001? DEKRA kan deze gecombineerde certificering ook voor u verzorgen.
Waarom certificeren bij DEKRA?
Expertise

Al meer dan 90 jaar werken we aan het vergroten van de veiligheid thuis, op weg en op het werk. Bij DEKRA kunt u rekenen op vakkundige en onafhankelijke auditoren.

Persoonlijke aanpak

Onze auditoren denken graag met u mee. Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie het Keurmerk Pentesten spoedig ontvangt.

Gratis nulmeting

Bij DEKRA bieden we tijdelijk een gratis nulmeting aan. Dit doen we zodat u weet wat er nog moet gebeuren voordat de eerste audit plaatsvindt.

Onze gratis nulmeting voor pentesten

Als voorbereiding op de eerste audit biedt DEKRA gratis een nulmeting op hoofdlijnen aan. Tijdens deze nulmeting kunt u kennismaken met de auditor waarbij hij of zij het certificeringsproces uitlegt. Zo gaat u goed voorbereid de audit in!
Vraag vrijblijvend een gratis nulmeting aan voor uw pentesting services.