Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Keurmerk pentesten laten uitvoeren

DEKRA Audit

Voldoet uw organisatie aan de kwaliteitseisen voor het uitvoeren van betrouwbare pentesten?

Keurmerk pentesten

CCV-certificering: De tester getoetst

Hoe geeft u uw klanten de garantie dat ze te maken hebben met een professionele en kwalitatief hoogwaardige cybersecurity-organisatie? DEKRA toetst organisaties volgens het CCV-Certificatieschema zodat u in aanmerking komt voor het CCV-keurmerk pentesten.

Wat is een pen test

Wat is een pentest?

Een penetratietest of pentest legt de zwakke punten van digitale systemen bloot, zodat organisaties tijdig maatregelen kunnen nemen tegen cybercriminaliteit. Gelukkig zijn de meeste bedrijven wel zo slim om te checken of de IT-specialisten die ze deze test laten uitvoeren zelf betrouwbaar zijn. Met het keurmerk pentesten toont u aan dat uw organisatie deskundig en veilig te werk gaat. Om dit keurmerk te behalen moet u o.a. laten zien dat u beschikt over gekwalificeerde medewerkers en de test op professionele wijze uitvoert. De audit wordt jaarlijks herhaald, om te zien of u nog aan alle eisen voldoet.

Wist u dat u het keurmerk pentesten ook kunt combineren met de ISO 27001 en/of ISO 9001 audits die door DEKRA worden uitgevoerd?

Keurmerk pentesten laten uitvoeren: De voordelen voor u als cybersecurity dienstverlener

Met het CCV-keurmerk pentesten laat u uw klanten zien dat ze te maken hebben met een professionele cybersecurity organisatie.

Het keurmerk vermindert de kans op faal- en risicokosten bij afnemers die kunnen optreden als de vermeende kwaliteit van de pentest niet aanwezig is.

Met het CCV-keurmerk pentesten heeft u een streepje voor ten opzichte van uw concurrent.

Keurmerk pentesten

Profiteer nu van een gratis nulmeting voor pentesten

Voert uw bedrijf pentesten uit? Maak dan nu gebruik van een gratis nulmeting. Ter voorbereiding op de initiële audit biedt DEKRA kosteloos een nulmeting op hoofdlijnen aan. Tijdens deze nulmeting kunt u kennis maken met de auditor en legt de auditor het certificeringsproces uit. Zo gaat u goed voorbereid de audit in!

Vraag via het onderstaande formulier vrijblijvend een gratis nulmeting aan voor uw pentesting services.

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

Henry Dwars
separator

Henry Dwars

DEKRA Audit

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen